Άρης : Επέστρεψε ο Μπερτόλιο, νοκ άουτ ο Μπεναλουάν

Άρης : Επέστρεψε ο Μπερτόλιο, νοκ άουτ ο Μπεναλουάν

Στην αποστολή του Άρη για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο βρίσκεται ο Μπερτόλιο, ενώ εκτός αποστολής τέθηκε ο Μπεναλουάν λόγω ενοχλήσεων.

Με τον Φακούντο Μπερτόλιο θα παραταχθεί κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (20/01, 15:00) για τον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου ο Άρης, καθώς ο Αργεντινός κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που είχε, με τον Άκη Μάντζιο να τον έχει κανονικά στη διάθεση του.

Αντιθέτως, εκτός τέθηκε για τον αγώνα με τους Αρκάδες ο Γιοχάν Μπεναλουάν λόγω ενοχλήσεων στην ποδονκημική, ενώ δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του (συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες) στο εκτός έδρας παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με τον Απόλλωνα Σμύρνης..

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής (6η φάση) του Κυπέλλου Ελλάδας της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (20/01) στο Κλεάνθης Βικελίδης (15:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Bruno Gama, Sakic, Bertoglio, Rose, Mancini, Matilla, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Jeggo, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Σεγκιέργκης.

Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Yohan Benalouane (ενοχλήσεις στην ποδοκνημική), ο οποίος, μάλιστα, λόγω του τραυματισμού του, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του (συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες) στο εκτός έδρας παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ