Τσέλιος : Το wonderkid του Θρύλου έκανε τα πρώτα του βήματα

Τσέλιος : Το wonderkid του Θρύλου έκανε τα πρώτα του βήματα

Ο Πέδρο Μαρτίνς τον πιστεύει πολύ και το απέδειξε με τη χρησιμοποίησή του στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό. Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός αποτελεί το next best thing του ελληνικού ποδοσφαίρου και έχει τα φόντα για να κάνει μεγάλη καριέρα.

Την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει παίκτες, που δεν είχαν αγωνιστεί πολλά λεπτά στη φετινή σεζόν, είχε ο Πέδρο Μαρτίνς στο αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού στη ρεβάνς με την ομάδα του Αγρινίου (3-0) χρησιμοποίησε ποδοσφαιριστές όπως οι Κρίστινσον, Κάιπερς και Τιάγκο Σίλβα, ενώ κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου έβαλε ως αλλαγή τον 18χρονο μεσοεπιθετικό Τάσο Τσέλιο. Τον παίκτη που «έκλεψε» η ομάδα του Πειραιά μέσα από τα χέρια του ΠΑΟΚ και τον οποίο είχε αποθεώσει ο Γιώργος Σαββίδης.

Ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε χαρακτηρίσει τον Τσέλιο ως wonderkid. Ο Δικέφαλος είχε επενδύσει στο ταλέντο του, αλλά ο Ολυμπιακός κατάφερε να τον κλέψει και να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα. Το next best thing του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ανθρώπους του πειραϊκού συλλόγου να πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του 18χρονου άσου.

Φέτος, ο Τσέλιος έχει πραγματοποιήσει 7 συμμετοχές με την Κ19 του Ολυμπιακού, έχοντας 3 γκολ και 3 ασίστ. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως 10άρι όσο και στα πλάγια, είναι χωρίς αμφιβολία ο καλύτερος παίκτης της «ερυθρόλευκης» Κ19 και όσοι τον έχουν δει να παίζει λένε τα καλύτερα λόγια για την αξία του και το ταλέντο του. Ο Τσέλιος, αν και ξεκίνησε ως «10άρι», εξελίχθηκε σε έναν δαιμόνιο εξτρέμ, με τρομερή έφεση στο γκολ και στη δημιουργία.

Στα 18 του (14/10/2002), έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μαρτίνς και πλέον είναι μόνιμος στις κλήσεις της πρώτης ομάδας. Σήμερα, πήρε και λεπτά συμμετοχής, με τον Πορτογάλο να τον βάζει στο δεύτερο ημίχρονο, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι πιστεύει στις δυνατότητές του. Το μέλλον του ανήκει, οι Ερυθρόλευκοι τον πιστεύουν και είναι στο χέρι του να κάνει μεγάλη καριέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ