ΠΑΟΚ : Παίρνει φανέλα βασικού κόντρα στη Λαμία ο Καγκάβα

ΠΑΟΚ : Παίρνει φανέλα βασικού κόντρα στη Λαμία ο Καγκάβα

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Λαμία στο πρώτο ματς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Σίντζι Καγκάβα αναμένεται να αγωνιστεί βασικός στο αποψινό ματς.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα (19:00) τη Λαμία για το πρώτο ματς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και θέλει να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση και να μην μπει σε μπελάδες, ενόψει της ρεβάνς. Οι Θεσσαλονικείς μετά την ισοπαλία με τον Απόλλωνα Σμύρνης ψάχνουν αντίδραση και θέλουν μια καλή εμφάνιση που θα συνδυαστεί με σκορ πρόκρισης.

Ο Πάμπλο Γκαρσία επισήμανε στους ποδοσφαιριστές του τα λάθη που έκαναν στην κυριακάτικη αναμέτρηση, ενώ τόνισε και τη σημασία του αποψινού παιχνιδιού, με την κατάκτηση του Κυπέλλου να αποτελεί βασικό στόχο της ομάδας.

Οι Θεσσαλονικείς θα παραταχθούν με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα τους Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο και Ροντρίγκο. Στον χώρο του κέντρου θα είναι οι Σβαμπ και Τσιγγάρας, με τον Τζόλη και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς στα πλάγια, ενώ στον άξονα θα κινείται ο Ουάρντα και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ξανά ο Κρμέντσικ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Περέιρα, Νινούα, Ελ Καντουρί, Καγκάβα, Μουργκ, Λάμπρου και Σφιντέρσκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ