Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα: Η περσινή ανατροπή και το κλάμα του Δώνη (pics&vids)

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα: Η περσινή ανατροπή και το κλάμα του Δώνη (pics&vids)

O Παναθηναϊκός είχε περάσει πέρυσι τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο Ελλάδας, αλλά η ρεβάνς του ΟΑΚΑ ήταν ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από έντονες συγκινήσεις.

Η πραγματικότητα είναι πως ο ΠΑΣ Γιάννινα ανέκαθεν δυσκόλευε τον Παναθηναϊκό στα… ανταμώματα τους στο Κύπελλο, αλλά δεν έχει καταφέρει να τον αποκλείσει. Μάλιστα, οι μνήμες από την προηγούμενη συνάντηση τους στη διοργάνωση είναι νωπές και χρονολογείται στις αρχές Ιανουαρίου του 2020.

Στο πρώτο παιχνίδι που είχε διεξαχθεί στους Ζωσιμάδες, ο ΠΑΣ Γιάννινα της Superleague 2 είχε νικήσει 1-0 με γκολ του Παμλίδη. Το συγκρότημα του Αργύρη Γιαννίκη είχε ανεβάσει ακόμα περισσότερο το επίπεδο δυσκολίας στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ, όταν προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με τον Παντελάκη.

Ωστόσο, οι πράσινοι του Γιώργου Δώνη βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και πέτυχαν μία ανέλπιστη ανατροπή. Ο Χρήστος Δώνης ισοφάρισε, ο Μπαρτ Σένκεφελντ έδωσε το προβάδισμα και ο Κίκο Μακέντα πέτυχε το 3-1, σκορ πρόκρισης για τα προημιτελικά της διοργάνωσης!

Το παιχνίδι είχε μεγάλη συναισθηματική ένταση, αφού μετά τη λήξη ο Γιώργος Δώνης ξέσπασε σε κλάματα, εκτονώνοντας την ένταση που ένιωθε.

Κατόπιν, στα αποδυτήρια ο προπονητής του Παναθηναϊκού συνεχάρη τους παίκτες του με μία φορτισμένη ομιλία.

«Σε άλλο ένα ματς έχω κλάψει σαν προπονητής, ήταν Champions League. Συγχαρητήρια. Όχι, γιατί απλώς είναι μία πρόκριση στους «8». Γιατί εγώ ξέρω την προσπάθεια που κάνουμε όλοι μας.

Δεν υποτιμώ κανέναν, αλλά οι ποδοσφαιριστές μας επί 1,5 χρόνο παλεύουν παρά πολύ για να φέρουν την ομάδα σιγά σιγά εκεί που της αρμόζει. Η χαρά μου είναι για αυτό που μας δώσατε σήμερα πιο πολύ για εσάς. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι προπονητής σας» είχε αναφέρει ο τότε τεχνικός του Τριφυλλιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ