ΠΑΟΚ : Πρώτη φορά βασικός ο Καγκάβα

ΠΑΟΚ : Πρώτη φορά βασικός ο Καγκάβα

Ο Ιάπωνας ετοιμάζεται να αρχίσει στην ενδεκάδα εναντίον της Λαμίας, ενώ ο Γκαρσία θα προβεί σε εκτεταμένο ροτέισον.

Το 5-2 του πρώτου προημιτελικού του Κυπέλλου στην Τούμπα επιτρέπει στον Πάμπλο Γκαρσία να προβεί σε εκτεταμένο ροτέισον στη ρεβάνς με τη Λαμία. Διότι η πρόκριση κρίθηκε από τη Θεσσαλονίκη.

Αυτό δεν σημαίνει πως το παιχνίδι δεν είναι σημαντικό για τον Ουρουγουανό προπονητή. Ο Γκαρσία διαμήνυσε τη Δευτέρα πως περιμένει απ’ όλους τους παίκτες να αλλάξουν συμπεριφορά και σίγουρα, περιμένει να τσεκάρει τη διάθεση των αναπληρωματικών στο σημερινό ματς.

Από εκεί και πέρα, ο Γκαρσία θα επαναφέρει τον Πασχαλάκη στην εστία, τους Ίνγκασον και Κρέσπο στο κέντρο της άμυνας, τον Λύρατζη στο δεξιό άκρο και τον Μπάμπα Ραχμάν στο αριστερό άκρο.

Στη μεσαία γραμμή, Σβαμπ και Τσιγγάρας θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, οι Λάμπρου και Μουργκ θα αγωνιστούν στα άκρα της επίθεσης και ο Σβιντέρσκι στην κορυφή.

Όμως, το σημαντικότερο γεγονός είναι ότι ο Σίζνι Καγκάβα αναμένεται να αρχίσει βασικός για πρώτη φορά. Μέχρι τώρα ο Ιάπωνας έπαιζε μόνο ως αλλαγή, αλλά ο Γκαρσία αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα για την ενδεκάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ