Παναθηναϊκός : «Ντου» οπαδών στο Κορωπί και άγρια γκάζια σε όλους

Παναθηναϊκός : «Ντου» οπαδών στο Κορωπί και άγρια γκάζια σε όλους

Στο Κορωπί βρέθηκε αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού και τα «έψαλλε» σε όλους για τον αποκλεισμό από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο.

Αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού έκανε «ντου» την Πέμπτη το απόγευμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του τριφυλλιού και τα «έψαλλε» σε παίκτες, προπονητικό τιμ και διοίκηση για τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από τον ΠΑΣ Γιάννινα στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Οι οπαδοί των πράσινων βρέθηκαν στο Κορωπί την ώρα που ήταν προγραμματισμένη η προπόνηση της ομάδας και μπήκαν στο προπονητικό κέντρο με άγριες διαθέσεις, με αποτέλεσμα να διακόψουν το πρόγραμμα που ακολουθούσαν οι πράσινοι μετά τη χθεσινή ήττα και τον αποκλεισμό από την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του τριφυλλιού μίλησαν σε σκληρή γλώσσα για όσα συνέβησαν τόσο στη Λεωφόρο αλλά και γενικότερα για την παρουσία της ομάδας και στα δυο παιχνίδια με τον ΠΑΣ, ενώ δεν έλειψαν οι λεκτικές επιθέσεις σε αρκετούς ποδοσφαιριστές, αλλά και στον Λάζλο Μπόλονι, αφού χάθηκε ήδη ο ένας στόχος της φετινής σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά και τους δυο προημιτελικούς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αντιπροσωπεία των οργανωμένων είχε βρεθεί και πάλι στο Κορωπί και είχε ζητήσει πάση θυσία την πρόκριση και την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά και την κατάληψη της δεύτερης θέσης, εμψυχώνοντας μάλιστα παίκτες και προπονητή, όμως ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε και γνώρισε έναν αποκλεισμό-ντροπή από τον «Άγιαξ της Ηπείρου» και μάλιστα με δυο ήττες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ