Χιμένεθ : «Για το μόνο που είμαι χαρούμενος είναι η πρόκριση»

Χιμένεθ : «Για το μόνο που είμαι χαρούμενος είναι η πρόκριση»

Η πρόκριση είναι το μόνο που κρατάει από το παιχνίδι με τον Βόλο ο Μανόλο Χιμένεθ που δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την εικόνα της ΑΕΚ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ μιλώντας στην Cosmote TV μετά το ματς με τον Βόλο τόνισε ότι είναι χαρούμενος για την πρόκριση αλλά όχι από την εμφάνιση των παικτών του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Χιμένεθ:

Για τα συναισθήματά του και για την πρόκριση: «Είμαι χαρούμενος, αλλά μόνο για την πρόκριση. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, υπήρχαν παίκτες που δεν θα μπορούσαν να παίξουν. Κατέβαλαν μεγάλη ενέργεια για να προσαρμοστούν. Στο πρώτο μέρος κάναμε κακό παιχνίδι, στο δεύτερο αντέξαμε. Όταν αρχίσαμε να έχουμε λίγο τον έλεγχο, τέσσερις με πέντε παίκτες ζητούσαν να γίνουν αλλαγή. Είναι αδύνατο να έχεις τον έλεγχο τότε. Αυτοί που τελείωσαν στην επιθετική γραμμή ήταν ο Μαχαίρας, ο Χριστόπουλος και ο Βασιλαντωνόπουλος. Μια φάση θα μπορούσε να κρίνει το ματς στο τέλος. Ο Βόλος τα έπαιξε όλα για όλα, εμείς στηθήκαμε αρκετά πίσω. Αυτό που θα μου άρεσε είναι να είχαμε περισσότερο τον έλεγχο της μπάλας και να δημιουργήσουμε τρεις με τέσσερις φάσεις για να σκοράρουμε δύο γκολ. Ξέραμε πως δεν ήταν ένα απλό ματς. Ήταν μια μάχη, στην οποία ο αντίπαλος έβαλε μεγαλύτερη ένταση».

Για το αν θεωρεί πως η ομάδα του μπορεί να ανταπεξέλθει στη συνέχεια με τις επιστροφές των τραυματιών: «Η ομάδα έπαιζε πολύ καλά μέχρι σήμερα. Δεν είδα έναν Βόλο να παίζει επιθετικά. Εμείς δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι και δεν μπορέσαμε να μπούμε στη μάχη όπως έκανε ο Βόλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ