Κάνει τον γύρο του κόσμου το γκολ του Μπουχαλάκη: «Λένο, το νου σου» (pics, vids)

Κάνει τον γύρο του κόσμου το γκολ του Μπουχαλάκη: «Λένο, το νου σου» (pics, vids)

Viral σε όλο τον κόσμο έχει γίνει η απίστευτη έμπνευση και το γκολ του Ανδρέα Μπουχαλάκη κόντρα στον Άρη, με την Άρσεναλ και τον Λένο να έχουν την τιμητική τους.

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς ήρθε ισόπαλος με 1-1 κόντρα στον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη να βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο ματς.

Ο Κρητικός χαφ πέτυχε το γκολ της χρονιάς λίγο πριν το φινάλε του ματς, ξεγελώντας τον Κουέστα και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του. Ένα γκολ που θα το βλέπει μετά από πάρα πολλά χρονιά και το όνομα του θα μνημονεύεται για πάντα, με τον Έλληνα μέσο να σκοράρει με έναν ευφυέστατο τρόπο.

Το απίθανο τέρμα του Μπουχαλάκη λοιπόν έκανε μέσα σε πολύ λίγα λεπτά τον γύρο του κόσμου, με όλα τα ΜΜΕ να αποθεώνουν τον μέσο του Ολυμπιακού, ενώ έγινε φυσικά viral και στο Twitter. Οι περισσότεροι έμειναν άφωνοι από το τέρμα του Μπουχαλάκη και την εξυπνάδα του, με τον Λένο μάλιστα να έχει την τιμητική του ενόψει των δυο αναμετρήσεων του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ για τους «16» του Europa League.

«Ο Λένο πρέπει να έχει το νου του, ρουτίνα για την Άρσεναλ αυτές οι φάσεις» γράφτηκε μεταξύ άλλων, ενώ το τέρμα του Έλληνα μέσου χαρακτηρίστηκε μέχρι και ως «το γκολ του αιώνα».

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια για το γκολ του Μπουχαλάκη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ