Κρίστινσον : «Είναι η νοοτροπία μας να πιέζουμε μέχρι το τέλος»

Κρίστινσον : «Είναι η νοοτροπία μας να πιέζουμε μέχρι το τέλος»

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μίλησε για το παιχνίδι με τον Αρη και την πρόκριση των Πειραιωτών στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο απέναντι στον Αρη, αλλά στο τέλος κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη και να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

O Κρίστινσον, ο οποίος υπερασπίστηκε την εστία του Ολυμπιακού στο αποψινό παιχνίδι με τους Κιτρινόμαυρους, στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν τα παρατάνε ποτέ και παλεύουν σε όλα τα ματς μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

«Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και είναι εδώ για να κερδίζει τίτλους και θέλουμε να επαναλάβουμε όσα κάναμε πέρσι. Είναι η νοοτροπία μας να πιέζουμε μέχρι το τέλος, σήμερα ήταν διαφορετικό το γκολ μας από αυτό με την PSV. Το γκολ πάντα έρχεται γιατί επιμένουμε πολύ και μέχρι το τέλος», είπε αρχικά στην Cosmote TV.

Kαι μετά ρωτήθηκε για τον ίδιο. «Πρέπει να δουλεύεις στις προπονήσεις για να είσαι πάντα έτοιμος να βοηθήσεις την ομάδα και να περιμένεις την ευκαιρία σου ώστε να την εκμεταλλευτείς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ