Κουέστα : «Ζητάω συγνώμη από όλους, νιώθω πολύ άσχημα»

Κουέστα : «Ζητάω συγνώμη από όλους, νιώθω πολύ άσχημα»

Ο Ισπανός τερματοφύλακας απολογήθηκε για το λάθος που έκανε και μίλησε για το πώς εισπράξει την στήριξη προς το πρόσωπο του από τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Το λάθος του Χουλιάν Κουέστα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στοίχισε στον Άρη την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Ο Ισπανός τερματοφύλακας ζήτησε, με δηλώσεις του στη NOVA, συγνώμη από όλους, ενώ αναφέρθηκε στην στήριξη προς το πρόσωπο του από τους συμπαίκτες του και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Πρώτα από όλα θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο μας, γιατί ξέρω ότι το Κύπελλο ήταν ένα όνειρο και ένας στόχος για φέτος. Νιώθω πολύ άσχημα, είμαι πολύ στενοχωρημένος από το λάθος που έκανα. Είμαι θυμωμένος με τον εαυτό μου για το λάθος που έκανα. Η ομάδα από την άλλη έκανε μια μεγάλη προσπάθεια και απέδειξε ότι άξιζε να πάρει την πρόκριση. Δυστυχώς συνέβη αυτό που έγινε στο φινάλε. Απολογούμαι και πάλι. Πρέπει όμως να το γυρίσουμε, να κοιτάξουμε μπροστά γιατί έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Για την στήριξη των συμπαικτών του: «Θέλω να τους ευχαριστήσω. Ασφαλώς είναι κάτι που με ευχαριστεί. Τόσο μετά τον αγώνα όσο και πριν προπόνηση, μίλησα στους συμπαίκτες μου, τους ζήτησα συγγνώμη για το λάθος μου. Στα αποδυτήρια είμαστε όλοι μια οικογένεια, είμαστε πολύ δυνατοί και πρέπει να ζητήσουμε την νίκη στο ντέρμπι».

Για το ντέρμπι της Τούμπας: «Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι, μια μάχη. Δύο πολύ καλές ομάδες. Πιστεύω ότι εμείς είμαστε καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ. Αν είμαστε συμπαγής και κάνουμε το παιχνίδι που ξέρουμε, θα είμαστε στο τέλος οι νικητές».

Το μήνυμα του στον κόσμο: «Πέρα από την συγγνώμη που θέλω να ζητήσω για ακόμα μια φορά, θέλω να πω και ότι και εγώ νοιώθω οπαδός του Άρη. Νοιώθω την νοοτροπία, το πώς σκέφτονται και το πώς νοιώθουν. Πρέπει να μείνουν όλοι κοντά στην ομάδα. Θα το γυρίσουμε και θα δείξουμε την Κυριακή ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ