ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming

Έφτασε η στιγμή των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας! Ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Συνεχίζονται τα δυνατά ματς στην Ελλάδα και τις εγχώριες διοργανώσεις! Λίγες ημέρες μετά από τα πλέι οφ της Super League 1 και τα ντέρμπι που ΑΕΚ – Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, έφτασε η στιγμή των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας! Εκεί όπου επίσης υπάρχει ένα ντέρμπι. Από τη μία ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την έκπληξη της διοργάνωσης, ΠΑΣ Γιάννινα και από την άλλη η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε στις 20:00 τον ΠΑΟΚ!

Αυτό είναι το δυνατό ματς που γίνεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου, με στόχο το ένα εισιτήριο για τον τελικό του θεσμού. Κάτι το οποίο θέλουν αρκετά τόσο η ΑΕΚ όσο και ο ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός είναι ο κυρίαρχος.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Να μαζέψει τα κομμάτια της…

Δεν είναι και στην καλύτερή της κατάσταση η ΑΕΚ, περνάει μεγάλη κρίση μετά από το 5-1 του Ολυμπιακού μέσα στο ΟΑΚΑ! Οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν πολλά προβλήματα της ΑΕΚ στην επιφάνεια με την ευρεία νίκη που πήραν και φάνηκε αυτό από τις αντιδράσεις που υπήρξαν στην ομάδα. Τελικά ο Μανόλο Χιμένεθ παραμένει στη θέση του, τουλάχιστον για την ώρα, και προετοίμασε την ομάδα του για το αποψινό ματς Κυπέλλου. Βέβαια τα προβλήματα για τον Ισπανό δε λείπουν. Δεν υπολογίζονται οι Τσιγκρίνσκι, Λάτσι, Μπακάκης, Ραντόνια, Χριστόπουλος, Σάκχοφ και Σιμόες. Την αποστολή της ΑΕΚ αποτελούν οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης.

Στην Αθήνα με 25 ποδοσφαιριστές

Επίσης και ο ΠΑΟΚ δεν είναι στην καλύτερή του κατάσταση, διότι προέρχεται από ήττα και μάλιστα με μεγάλο σκορ. Έχασε την προηγούμενη Κυριακή από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο με 3-0, για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Για το αποψινό ματς ο Πάμπλο Γκαρσία έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Μάλιστα επέλεξε να τους συμπεριλάβει όλους στην αποστολή του η οποία αποτελείται από 25 ποδοσφαιριστές: Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Λύρατζης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Καγκάβα, Ουάρντα, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Λάμπρου, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ, Κούτσιας.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΒΑΣΗ ΑΡΧΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ