Ο κόσμος μίλησε : Το ψαλιδάκι του Χασάν το καλύτερο γκολ των ημιτελικών! (pic & vid)

Ο κόσμος μίλησε : Το ψαλιδάκι του Χασάν το καλύτερο γκολ των ημιτελικών! (pic & vid)

Δύο πανέμορφα γκολ σημειώθηκαν στα πρώτα παιχνίδια των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος και to10.gr έκανε γκάλοπ για να βγάλει το καλύτερο, με τον κόσμο να ψηφίζει το απίθανο ψαλιδάκι του Αχμέντ Χασάν!

Δύο γκολάρες σημειώθηκαν στα πρώτα παιχνίδια των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος. Τόσο στα Γιάννενα, όσο και στο Μαρούσι, μπήκαν δύο πανέμορφα γκολ, με τον Αχμέντ Χασάν να σκοράρει με ένα τρομερό ψαλιδάκι και τον Τόμας Μουργκ να δίνει προβάδισμα στον ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ με μία υπέροχη εκτέλεση φάουλ στις καθυστερήσεις!

Δύο υπέροχα γκολ. Ωστόσο ποιο ήταν το ωραιότερο; To10.gr έκανε το γκάλοπ και σας έδωσε την ευκαιρία να ψηφίσετε! Ο κόσμος λοιπόν έδωσε την πρωτιά στον Αιγύπτιο… κίλερ των ερυθρολεύκων, ο οποίος έδωσε το πάνω χέρι για την υπόθεση της πρόκρισης στην ομάδα του Πέδρο Μαρίνς με αυτήν την γκολάρα.

Ένα υπέροχο γκολ από τον Χασάν που για ακόμη μία φορά φώναξε… παρών, συγκεντρώνοντας 398 ψήφους και συγκεκριμένα το 75,6% των συνολικών ψήφων! Εξίσου ωραίο ήταν και το γκολ του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, το οποίο ωστόσο τερμάτισε στη δεύτερη θέση με 128 ψήφους και ποσοστό στο 24,3%.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και απολαύστε και πάλι την γκολάρα του Αχμέντ Χασάν!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ