Ολυμπιακός: Δοκιμή με δίδυμο Ελ Αραμπί – Χασάν από τον Μαρτίνς – Εκπλήξεις και στην άμυνα

Ολυμπιακός: Δοκιμή με δίδυμο Ελ Αραμπί – Χασάν από τον Μαρτίνς – Εκπλήξεις και στην άμυνα

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε τις προθέσεις του για Ελ Αραμπί, Χασάν στην προπόνηση στατικών φάσεων στο Ρέντη και προκάλεσε έκπληξη με τις επιλογές στην άμυνα.

Όλα είναι έτοιμα. Σε λίγες ώρες ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσει να κατακτήσει το 29ο Κύπελλο της ιστορίας του. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει και το δικό του έξτρα κίνητρο, καθώς εάν η ομάδα του κατακτήσει το δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ, θα δημιουργήσει ένα ρεκόρ. Βλέπετε, κανείς προκάτοχός του δεν έχει καταφέρει κάτι αντίστοιχο. Και δεν κρύβει ότι θέλει όσο τίποτε ο «δικός του» Ολυμπιακός να τα σηκώσει όλα.

Κινούμενος προς αυτή την κατεύθυνση, λοιπόν, ο Μαρτίνς σκέφτεται ποιος θα είναι ο ιδανικός τρόπος να παρατάξει την ομάδα του, για να την οδηγήσει στη νίκη. Και στην πρωινή προπόνηση, έκανε μια δοκιμή προκάλεσε έκπληξη. Αλλά παράλληλα έδειξε τι έχει στο μυαλό του για τον τελικό. Και αυτό δεν είναι άλλο από τη χρησιμοποίηση του 3-4-3, με τους Ελ Αραμπί και Χασάν στην κορυφή της επίθεσης.

Συγκεκριμένα, στην προπόνηση των στημένων φάσεων που συνηθίζει ανήμερα των αγώνων του Ολυμπιακού, ο Μαρτίνς χρησιμοποίησε μια 11άδα που προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Σημαντικότερο, προφανώς, το γεγονός της κοινής παρουσίας των Ελ Αραμπί και Χασάν στο αρχικό σχήμα. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Διότι εάν κρίνουμε από όσα έδειξε στο Ρέντη, δεν αποκλείεται και ο Παπασταθόπουλος να ξεκινήσει βασικός και ο Εμβιλά να παραμείνει στην άμυνα. Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Με τη μετατόπιση του Χοσέ Χολέμπας στο αριστερό άκρο, σε ρόλο αριστερού μπακ χαφ. Και με τον Ανδρούτσο στη δεξιά πλευρά. Μια πεντάδα που χρησιμοποίησε ο Μαρτίνς στις στημένες φάσεις. Και που προκαλεί ενδιαφέρον. Καθώς με βάση ό,τι έδειξε, ο Ρέαμπτσιουκ μένει στον πάγκο!

Στη μεσαία γραμμή ο Μαρτίνς επέλεξε τους Μπουχαλάκη, Καμαρά, ενώ ως παρτενέρ των Ελ Αραμπί και Χασάν, επέλεξε τον Γιώργο Μασούρα.

Μένει να φανεί εάν τελικά ο Πορτογάλος τεχνικός θα επιλέξει όντως αυτή την 11άδα (με τον Σα κάτω από τα δοκάρια) ή θα επιλέξει να χρησιμοποιήσει τον Ρέαμπτσιουκ αριστερά και τον Μπρούμα στην επίθεση. Κάτι που αυτομάτως θα σημαίνει ότι πιθανότατα ο Καμαρά και ο Χασάν, θα μείνουν εκτός!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ