Μαρτίνς: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας»

Μαρτίνς: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας»

Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες του Ολυμπιακού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του τελικού τόνισε πως ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που είχε για να προηγηθεί.

«Κρίθηκε στο ότι δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες. Δημιουργήσαμε πολλές, θα μπορουσαμε να είχαμε σκοράρει και δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Έτσι στο τέλος δεχτήκαμε το γκολ. Θέλαμε να φύγουμε με τη νίκη από εδώ, δεν το καταφέραμε, ξεκινάμε την προετοιμασία της επόμενης χρονιάς», είπε ο Πορτογάλος, που ρωτήθηκε για το αν επηρέασε την ομάδα του η αλλαγή του Παπασταθόπουλου.

«Δεν επηρέασε την απόδοση ο τραυματισμός του Σωκράτη. Η ομάδα μας είχε την κυριαρχία και τις ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε. Ο ΠΑΟΚ περίμενε το λάθος του Ολυμπιακού και το εκμεταλλεύτηκε. Ήταν δύο καλές ομάδες που περίμεναν να εκμεταλλευτούν τα λάθη. Δεν το έκανε η δική μας, το έκανε ο ΠΑΟΚ, αλλά η αλλαγή του Σωκράτη δεν επηρέασε την ομάδα».

Τέλος μίλησε για την επόμενη σεζόν και τους στόχους της ομάδας του. «Κυρίαρχος στόχος είναι να κερδίσουμε ξανά το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που παλεύει για όλα και για όλους τους τίτλους.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ