Χυδαίος Πάμπλο Γκαρσία: Αλήτικες ύβρεις κατά Ολυμπιακού, Μαρινάκη σε… live μετάδοση – Ντροπιαστικό βίντεο

Χυδαίος Πάμπλο Γκαρσία: Αλήτικες ύβρεις κατά Ολυμπιακού, Μαρινάκη σε… live μετάδοση – Ντροπιαστικό βίντεο

Ο Πάμπλο Γκαρσία έδειξε για ακόμη μία φορά ότι αποτελεί έναν κοινό χούλιγκαν, με τον οποίο οφείλει να ασχοληθεί η δικαιοσύνη, αθλητική και μη.

Ο Πάμπλο Γκαρσία είναι προπονητής του ΠΑΟΚ. Αλλά ο Πάμπλο Γκαρσία είναι κι άλλα πράγματα. Κανονικά, ο Πάμπλο Γκαρσία θα έπρεπε να είναι παράδειγμα προς μίμηση. Θα έπρεπε να αποτελεί πρότυπο για τα παιδιά. Για όλα τα παιδιά. Αντ’ αυτού, ο Πάμπλο Γκαρσία, επιμένει να αποτελεί πρότυπο για τα πιο άρρωστα μυαλά.

Πρότυπο για τους χουλιγκάνους. Διότι και ο ίδιος κινείται και λειτουργεί ως τέτοιος. Ως ένας κοινός χούλιγκαν. Ως ένας υπόδειγμα χαρακτήρα, ως μια φαιδρή προσωπικότητα. Πώς αλλιως μπορεί να σχολιάσει κάποιος αυτή την καρικατούρα, όταν εμφανίζεται στα προσωπικά του social media να υβρίζει χυδαία, σαν ο τελευταίος αλήτης, μια ολόκληρη ομάδα και τον ιδιοκτήτη της.

Ναι, ο Πάμπλο Γκαρσία, αποφάσισε ότι είναι φρόνημο και… ποδοσφαιρικό να βρίζει χυδαία τον Ολυμπιακό σε… live μετάδοση. Και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, βεβαίως. Διότι αυτός είναι ο Πάμπλο Γκαρσία ένας ηθοποιός του ποδοσφαίρου. Ενα κακέκτυπο χουλιγκάνου των γηπέδων.

Προσπαθεί να εδραιώσει τη θέση του στην Τούμπα με όποιον τρόπο μπορεί. Το να κάνει ο ίδιος τον κλόουν, είναι δικαίωμά του. Το να βρίζει χυδαία τον Ολυμπιακό, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους οπαδούς του, στο live που έκανε στο Instagram τα ξημερώματα της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, μετά την άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ, είναι αλητεία. Πόσο μάλλον για έναν άνθρωπο που δήθεν είναι του… ποδοσφαίρου.

Είναι από εκείνες τις συμπεριφορές που ντροπιάζουν το σπορ στο σύνολό του. Είναι σχεδόν σοκαριστικό να ακούς έναν προπονητή να μιλάει σαν ένας κοινός κάφρος. Ακόμη και για τον Γκαρσία, αυτό πάει πολύ.

Και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να περάσει έτσι. Η αθλητική Δικαιοσύνη είναι αυτονόητο ότι θα τιμωρήσει την αλητεία. Θεωρείται αυτονόητο ότι θα επιληφθεί του θέματος κάθε αρμόδιος. Ακόμη και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης, οφείλει να πάρει θέση για το θέμα. Ή επειδή βρίζει τον Ολυμπιακό, είναι απλά άλλη μία μέρα…

Ο Κώστας Καραπαπάς με δική του ανάρτηση το Instagram αναρωτήθηκε εάν πρόσεξε κανείς τη συμπεριφορά του Γκαρσία και αν θα ασχοληθούν τα αρμόδια όργανα: «Ο κ. Σιμιτζόγλου και οι εισαγγελείς φαντάζομαι ήδη έχουν ασχοληθεί με την επιτομή της γυφτιάς και του κόμπλεξ. Δεν είναι ένας οπαδός, αλλά ο προπονητής του ΠΑΟΚ και βρίζει χυδαία στο live του δικού του λογαριασμού. Μετά τις χειρονομίες στο ΟΑΚΑ (Αυτά φυσικά ενώ εμείς είχαμε φύγει). Κατά τα άλλα για τη βία φταίνε οι οπαδοί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ