Ρέι : «Στο μυαλό μας μόνο η κατάκτηση τίτλων»

Ρέι : «Στο μυαλό μας μόνο η κατάκτηση τίτλων»

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας του Δικεφάλου στάθηκε στον ανταγωνισμό που υπάρχει στη θέση του τερματοφύλακα και στην κατάκτηση των τίτλων

Ο Ροντρίγκο Ρέι μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο, στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού αρχικά για το πως είναι η κατάσταση της ομάδας μετά τα όσα έγιναν με τον ΠΑΟΚ, είπε: «Πρέπει να αποδείξουμε πως είμαστε δυνατοί, δεν επηρεαζόμαστε από αυτά, δουλειά μας είναι το ποδόσφαιρο και θα πρέπει να αποδείξουμε πως με καλό ποδόσφαιρο θα φτάσουμε στην κατάκτηση των τίτλων, το σημερινό παιχνίδι είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για εμάς να επιστρέψουμε στις νίκες και στο ποδόσφαιρο».

 

Για τον ανταγωνισμό στη θέση του: «Έχουμε τέσσερις πολύ καλούς τερματοφύλακες. Όλοι δουλεύουμε πολύ σκληρά, υπάρχει ανταγωνισμός, είναι θέμα προπονητή το ποιος θα αγωνιστεί. Όσοι παίζουμε δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πάντα κάποιος πρέπει να μείνει εκτός, σήμερα ήμουν εγώ, έχει γίνει κι άλλες φορές, όμως δεν σημαίνει κάτι».

Για το τελευταίο του παιχνίδι που ήταν και πάλι στη Ν. Σμύρνη: «Το θυμάμαι, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, θέλαμε τη νίκη, όμως πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας στο φινάλε. Πάντα υπάρχει ευθύνη σε κάθε γκολ στον τερματοφύλακα. Ήθελα να πάρω την ευκαιρία να πάρω ρεβάνς για εκείνη μου την εμφάνιση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ