Απίστευτη ΕΠΟ – Ανήμερα των αγώνων ανοίγει τους φακέλους για τα τηλεοπτικά του Κυπέλλου

Απίστευτη ΕΠΟ – Ανήμερα των αγώνων ανοίγει τους φακέλους για τα τηλεοπτικά του Κυπέλλου

Λίγο πριν τη σέντρα της 5ης φάσης, στην οποία μπαίνουν ομάδες της Superleague και στην ΕΠΟ δεν έχουν αποφασίσει ποιος θα δείξει τα ματς του Κυπέλλου.

Ο Παναθηναϊκός, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Ατρόμητος, ο ΠΑΣ Γιάννινα, η Λαμία, ο Ιωνικός, ο Παναιτωλικός, ο Βόλος, ο ΟΦΗ, ο Απόλλων Σμύρνης. Δέκα ομάδες της Superleague από σήμερα μέχρι και τις 3 Νοεμβρίου «μπαίνουν» στο Κύπελλο Ελλάδας, ξεκινώντας από την 5η φάση. Στην επόμενη θα μπουν και οι τέσσερις του περσινού πρωταθλήματος, δηλαδή ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Άρης.

Κι όμως, παρά το γεγονός πως υπάρχουν δέκα ομάδες της μεγάλες κατηγορίας και πως τα ματς είναι μονά (και κάποια εξ αυτών εξαιρετικά αμφίρροπα), άρα θα τραβήξουν και το ενδιαφέρον του κόσμου, η ΕΠΟ δεν έχει βρει ακόμα τηλεοπτικό πάροχο προκειμένου να δείξει τις αναμετρήσεις.

Για τη διοργάνωση που έχει υπό την αιγίδα της, για μια διοργάνωση που στα προηγμένα πρωταθλήματα μεταδίδεται από την πρώτη κιόλας φάση της, στην Ομοσπονδία αποφάσισαν να ανοίξουν τους φακέλους των προσφορών τη μέρα που ξεκινά η 5η φάση!

Αντί η Ομοσπονδία να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως τα παιχνίδια είναι μονά και μπορεί να προκύψουν και εκπλήξεις και να είναι έτοιμη να προσφέρει το προϊόν στο φίλαθλο τηλεοπτικό κοινό, λειτούργησε και πάλι με σκεπτικό… αναχρονιστικό. Όπως το κάνει και στις κληρώσεις της, που κάθε φορά γίνονται viral στα social media για τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιούνται.

Υπάρχει αύριο ένα παιχνίδι που σίγουρα προκαλεί τεράστιο ενδιαφέρον, αυτό του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό. Και οι φίλοι των δύο ομάδων δεν ξέρουν ακόμα που θα το παρακολουθήσουν και αν θα το παρακολουθήσουν. Κι όλα αυτά εν έτει 2021. Και δεν είναι μόνο ο Παναθηναϊκός και ο Ατρόμητος.

Είναι σύλλογοι με μεγάλη βάση φιλάθλων, όπως ο ΟΦΗ, η Λάρισα, ο ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι η Ξάνθη, η Λαμία, είναι ο ιστορικός Πανσερραϊκός, είναι ο Αστέρας Τρίπολης, που θεωρείται μέσα στις 6-7 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Η ΕΠΟ έχει εδώ και καιρό στα χέρια της τους φακέλους των προτάσεων από τα δύο συνδρομητικά κανάλια, την COSMOTE και τη NOVA, αλλά αποφάσισε να τους ανοίξει και να ανακοινώσει ποιο από τα δύο θα πάρει τα δικαιώματα του Κυπέλλου σήμερα. Ημέρα έναρξης της 5ης φάσης του θεσμού.

Δεν προκαλεί βέβαια και μεγάλη εντύπωση όλο αυτό, για έναν θεσμό που η ΕΠΟ τον έχει σχεδόν εξευτελίσει, με τους τελικούς να γίνονται χωρίς θεατές ή να διεξάγονται… Σεπτέμβριο αντί για Μάιο.

Θα μπορούσε να ανοίξει τους φακέλους των τηλεοπτικών στον τελικό της φετινής διοργάνωσης, μία ώρα πριν την έναρξή του. Να είχαν στηθεί τηλεοπτικά συνεργεία έξω από το γήπεδο από 4-5 διαφορετικά κανάλια και να πήγαιναν οι άνθρωποι της ΕΠΟ να κάνουν «αμπεμπαμπλόμ» προκειμένου να αποφασίσουν ποιο θα δείξει τον τελικό. Ποτέ δεν είναι αργά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ