Αλεξανδρόπουλος – «Θέλουμε να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό ψηλά»

Αλεξανδρόπουλος – «Θέλουμε να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό ψηλά»

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, σκόρερ του δεύτερου τέρματος του Παναθηναϊκού στην νίκη με 2-1 επί του Βόλου, τόνισε ότι η διάρκεια είναι αυτή που θα οδηγήσει το «τριφύλλι» ψηλά.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Βόλου με 2-1 στη Λεωφόρο για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο να είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών, μιας και ήταν ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος των «πράσινων».

Ο 20χρονος χαφ σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα ανέφερε ότι η διάρκεια και οι καλές εμφανίσεις που θα συνδυάζονται με νίκες είναι τα δύο στοιχεία που θα οδηγήσουν το «τριφύλλι» ψηλά.

«Θέλαμε τη νίκη και ένα καθαρό σκορ, πετύχαμε ένα στα δύο. Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα», τόνισε ο νεαρός μέσος για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Σίγουρα δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με τις κακές εμφανίσεις που είχαμε κάνει και έχουμε μείνει πίσω βαθμολογικά στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό ψηλά και με τη διάρκεια θα είμαστε ευχαριστημένοι, όχι με 1-2 καλά αποτελέσματα».

Τέλος, αναφορικά με το γκολ που πέτυχε σχολίασε: «Ήταν σημαντικό που βάλαμε δεύτερο γκολ. Μυρίστηκα ότι ο αμυντικός θα ανοίξει την μπάλα, έκλεψα την μπάλα, είδα τον τερματοφύλακα πώς κινείτο και σκόραρα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ