Όλα τα γκολ της φάσης των «16» του Κυπέλλου

Όλα τα γκολ της φάσης των «16» του Κυπέλλου

Γκολ και φάσεις από τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «16» του Κυπέλλου, που έγιναν την Τετάρτη (1/12).

Την Τετάρτη(1/12) άνοιξε η αυλαία της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος με την διεξαγωγή των πρώτων παιχνιδιών. Η μεγάλη έκπληξη στα παιχνίδια του χθεσινού προγράμματος έγινε στην Βοιωτία εκεί οπού ο Λεβαδειακός επικράτησε με 3-2 επί του Ολυμπιακού.

Αντίθετα η AEK  είχε εύκολο βράδυ απέναντι στην Κηφισιά με το ευρύ 4-0 να μην αφήνει και πολλά περιθώρια στην ομάδα των Βορείων προαστίων. Σπουδαία επικράτηση για τον Άρη με 3-1 επί του ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ένα αποτέλεσμα που δίνει ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης στο σύνολο του Άκη Μάντζιου.

Ο ΠΑΟΚ «κόλλησε» στο 1-1 στην έδρα της ΑΕΛ, ενώ ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 επί του Βόλου στη Λεωφόρο και να πάρει ισχνό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού. Στο παιχνίδι που άνοιξε το πρόγραμμα της χθεσινής ημέρας ο Παναιτωλικός κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 επί της Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό.

Τέλος τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «16» ολοκληρώνονται σήμερα με τις αναμετρήσεις Άγιος Νικόλαος – Αναγέννηση Καρδίτσας(15.00), ΠΑΣ Λαμία – Ιωνικός(17.00).

Λεβαδειακός – Ολυμπιακός 3-2 

Άρης – ΟΦΗ 3-1

Παναθηναϊκός – Βόλος 2-1

ΑΕΚ – Κηφισιά 4-0

ΑΕΛ – ΠΑΟΚ 1-1

Νίκη Βόλου – Παναιτωλικός 0-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ