Γέβτιτς – «Μου δίνει αυτοπεποίθηση το βραβείο του MVP»

Γέβτιτς – «Μου δίνει αυτοπεποίθηση το βραβείο του MVP»

Ο Ντάρκο Γέβτιτς μίλησε για την εξαιρετική του εμφάνιση στο ματς με την Κηφισιά.

Ο Ντάρκο Γέβτιτς αναδείχθηκε MVP στην αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στην Κηφισιά, με τον Ελβετό μεσοεπιθετικό να… σερβίρει τρία γκολ στους συμπαίκτες του (4-0).

Ο άσος της Ένωσης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση κόντρα στην ομάδα των βορείων προαστίων, ενώ υπογράμμισε πως πήρε αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας.

«Έτσι όπως κύλησε το παιχνίδι, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε τα πράγματα δύσκολα από μόνοι μας. Ο αντίπαλος είχε επικεντρωθεί να κλείσει τον άξονα κι εμείς προσπαθούσαμε να περάσουμε κάποιες μπαλιές μέσα από εκεί.

Το συζητήσαμε αυτό στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του ημίχρονου και με το πρώτο γκολ νομίζω ότι άνοιξε το ματς. Στη συνέχεια ήρθε και το δεύτερο και το τρίτο και το τέταρτο και σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε ότι είμαστε ευχαριστημένοι από το παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο Γέβτιτς στο επίσημο κανάλι της ΑΕΚ. Και συνέχισε:

«Είμαι χαρούμενος με τη σημερινή μου απόδοση. Κυρίως γιατί ήταν αρκετός ο χρόνος που έμεινα εκτός, λόγω του τραυματισμού. Είμαι χαρούμενος διότι μπόρεσα και συμμετείχα σε κάποια γκολ. Έδωσα τρεις ασίστ και η ομάδα μπόρεσε και τελείωσε το ματς με 4-0.

Βοήθησα την ομάδα γιατί πήρα κάποια λεπτά συμμετοχής και αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση, οπότε σε γενικές γραμμές είμαι χαρούμενος. Ελπίζω ο τραυματισμός μου να αποτελεί παρελθόν και να κάνω κάθε φορά κι ένα βήμα καλύτερο κοιτάζοντας το μέλλον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ