Ολυμπιακός – Ποιον άφησε έξω ο Μαρτίνς από την ρεβάνς με τον Λεβαδειακό

Ολυμπιακός – Ποιον άφησε έξω ο Μαρτίνς από την ρεβάνς με τον Λεβαδειακό

Οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την αποστολή τους για τη ρεβάνς με τον Λεβαδειακό – Ποιους άφησε εκτός – Οι επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού.

Ετοιμος για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό (22/12, 19:00) είναι ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Τρίτης προπονήθηκαν στον Ρέντη υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς και μετά το τέλος του προγράμματος ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τους Βοιωτούς.

Σε αυτή δεν βρίσκεται το όνομα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής για τη ρεβάνς με τον Λεβαδειακό, όπως επίσης και ο Τόμας Βατσλίκ. Ο Τσέχος τερματοφύλακας ενημερωθήκατε από to10.gr, έχει πάρει ειδική άδεια από τον Πέδρο Μαρτίνς και βρίσκεται ήδη εκτός Ελλάδας.

Στις επιλογές του Ιβηρα τεχνικού δεν βρίσκεται ούτε ο Κούντε, ο οποίος είχε αποκλειστεί και από την αποστολή για το ματς με τη Λαμία. Αντίθετα, σε αυτή βρίσκεται ο νεαρός Κίτσος από τον Ολυμπιακό Β’.

Αναλυτικά η αποστολή:                      

Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Σισέ, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Σουρλής, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ονιεκουρού, Λόπες, Ροντρίγκες, Βρουσάι, Τικίνιο.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτό είναι το τελευταίο του Ολυμπιακού για το 2021, με τους Ερυθρόλευκους να ψάχνουν την ανατροπή, καθώς στο πρώτο ματς είχαν ηττηθεί στην Βοιωτία με 3-2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ