Ο Πέδρο Μαρτίνς προκάλεσε με «πριμ» τους παίκτες του…

Ο Πέδρο Μαρτίνς προκάλεσε με «πριμ» τους παίκτες του…

Ο Μαρτίνς απαίτησε πρόκριση επί του Λεβαδειακού, με τον αντίκτυπο του αποτελέσματος να φαίνεται στην άδεια που θα πάρουν. Παίζει ο Καρμπόβνικ.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Λεβαδειακό το απόγευμα της Τετάρτης, με μόνο στόχο την ανατροπή του σκορ του πρώτου αγώνα (3-2) και την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στην αναμέτρηση με τους Βοιωτούς, αλλά απαιτεί από τους ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιήσει να εμφανιστούν σοβαροί, συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι να δείξουν τη δύναμη, την ποιότητα και το βάθος του ρόστερ των πρωταθλητών.

Μάλιστα, φρόντισε να τους προκαλέσει με τον τρόπο του. Με ένα ιδιαίτερο «δόλωμα», που τους αφορά όλους. Καθώς θα επηρεάσει τις διακοπές τους. Την ξεκούρασή τους. Το χρόνο που θα περάσουν με τις οικογένειες και τους φίλους τους. Ένα πριμ που αφορά τις ημέρες της χριστουγεννιάτικης άδειας.

Συγκεκριμένα, ο Μαρτίνς ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές του πως εάν ο Ολυμπιακός προκριθεί επί του Λεβαδειακού, τότε η άδεια που θα έχουν και η οποία ξεκινάει ουσιαστικά με το τέλος του αγώνα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, θα είναι έως τις 29 Δεκεμβρίου. Εάν τα πράγματα δεν πάνε καλά, τότε θα υποστούν τις συνέπειες και η άδειά τους θα «κοπεί» κατά μία ημέρα. Ετσι, θα πρέπει να επιστρέψουν στις 28/12.

Αυτό, μάλιστα, αφορά όλους τους ποδοσφαιριστές. Ακόμη και όσους δεν αγωνιστούν στην αναμέτρηση με τους Βοιωτούς. Ακόμη και τον Τόμας Βατσλίκ, που ούτως ή άλλως έχει φύγει νωρίτερα από όλους τους υπόλοιπους. Με αυτόν τον τρόπο ο Μαρτίνς, πέραν του έξτρα κινήτρου που δίνει στους παίκτες του, θέλει να δείξει σε όλους πως ο Ολυμπιακός είναι ένα. Πως δεν υπάρχουν οι βασικοί και οι αναπληρωματικοί. Ολοι είναι παίκτες της ομάδας. Ολοι έχουν τις ίδιες υποχρεώσεις και τα ίδια δικαιώματα. Και όλοι πρέπει να κάνουν πάντα το καλύτερο για τον Ολυμπιακό. Σε κάθε παιχνίδι, για όσα λεπτά κι αν χρειαστεί.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την 11άδα που θα χρησιμοποιήσει ο Μαρτίνς στον επαναληπτικό, είναι πιθανό να δούμε ξανά τον Μίχαλ Καρμπόβνικ, μετά από τις 26 Σεπτεμβρίου και την εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί του Αστέρα Τρίπολης. Εκτοτε ο Πολωνός δεν έχει χρησιμοποιηθεί λεπτό από τον Πορτογάλο, καθώς αντιμετώπισε μια σειρά προβλημάτων τραυματισμού, τα οποία φαίνεται ότι έχει ξεπεράσει πλέον. Ακόμη κι αν δεν ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα, όπως έδειξε στην προπόνηση ο κόουτς, ο 21χρονος Πολωνός αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ