Φυντάνης – «Πιέσαμε, είχαμε και το δοκάρι, αλλά μίλησε η κλάση του Άκπομ»

Φυντάνης – «Πιέσαμε, είχαμε και το δοκάρι, αλλά μίλησε η κλάση του Άκπομ»

Ο Ηλίας Φυντάνης μίλησε για την ήττα της ΑΕΛ από τον ΠΑΟΚ στις λεπτομέρειες, αλλά και την κλάση του Τσούμπα Άκπομ.

Στην προσπάθεια και το ρίσκο που πήρε η ΑΕΛ στο αποψινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Ηλίας Φυντάνης που σχολίασε την κλάση του Άκπομ που έκρινε τελικά την πρόκριση, με τα δυο τέρματα που πέτυχε στο τέλος του ματς για το τελικό 3-1.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Cosmote TV:

«Πηγαίναμε καλά το παιχνίδι. Εξ’ αρχής σκοπός μας ήταν να μη δεχτούμε γκολ και να πετύχουμε ένα σε κάποια δική μας φάση. Έτσι όπως παίζαμε ήταν δύσκολο για τον ΠΑΟΚ. Από μία άτυχη στιγμή μείναμε πίσω στο σκορ. Μετά το 1-0 αλλάξαμε τον τρόπο παιχνιδιού. Ανεβάσαμε τις γραμμές μας παίξαμε με δύο επιθετικούς σε ένα καθαρό 4-4-2.

Ισοφαρίσαμε και ήμασταν άτυχοι στη φάση με το δοκάρι του Όγκμποε που αν έμπαινε, τότε θα ήμασταν κοντά στην πρόκριση γιατί ο ΠΑΟΚ θα ήθελε δύο γκολ για την πρόκριση. Η ποιότητα του ΠΑΟΚ και του Άκπομ μέτρησε στο τέλος και αποκλειστήκαμε. Ρισκάραμε παίξαμε ακόμα και με τρεις επιθετικούς. Αυτή είναι η εικόνα που πρέπει να έχει η ομάδα μου. Να έχουμε ανάλογη συνέχεια στο πρωτάθλημα που είναι και ο στόχος μας αρχής γενομένης από το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας στο ντέρμπι με τη Ξάνθη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ