Άκπομ – «Θα με σκοτώσει ο Λουτσέσκου»

Άκπομ – «Θα με σκοτώσει ο Λουτσέσκου»

Ο Τσούμπα Άκπομ μίλησε για τα δυο γκολ που πέτυχε, για τη νίκη του ΠΑΟΚ, αλλά και για την κόκκινη κάρτα που πήρε...

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με τα χίλια ζόρια την ΑΕΛ στην Τούμπα με 3-1 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Δικέφαλος του βορρά είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τσούμπα Άκπομ που μπήκε στα τελευταία λεπτά και πέτυχε 2 γκολ, αλλά πήρε και κόκκινη κάρτα για τον πανηγυρισμό του στο τρίτο τέρμα του ΠΑΟΚ.

Πιο αναλυτικά… Στο 77ο λεπτό ο Λουτσέσκου πέρασε τον Άκπομ στο γήπεδο, με το σκορ στο 1-1. Στο 82ο λεπτό ο Άγγλος έκανε το 2-1 και έβαλε ξανά σε τροχιά πρόκρισης τον ΠΑΟΚ.

Στις καθυστερήσεις ο Άγγλος πέτυχε ένα τρομερό γκολ και διαμόρφωσε το 3-1. Ωστόσο το «σόου» δεν τελείωσε εκεί, καθώς κατά τη διάρκεια του πανηγυρισμού του έβγαλε τη φανέλα του, με αποτέλεσμα να αντικρίσει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποβληθεί.

Όλα αυτά μέσα σε 15 λεπτά!

Ο Άγγλος στράικερ μάλιστα τόνισε πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα τον… σκοτώσει που θα απουσιάσει από το επόμενο ματς του Δικεφάλου, λόγω της αποβολής του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το γκολ που πέτυχε και την αντίδραση Λουτσέσκου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα από τον πάγκο και βοήθησα την ομάδα. Πάντα θέλω να μπαίνω και να σκοράρω. Αυτό το δεύτερο γκολ ήταν το γκολ που θα σε κάνει να σηκωθείς από την καρέκλα, γι’ αυτό αντέδρασα έτσι. Θα με… σκοτώσει ο Λουτσέκου (σ.σ.γέλια). Λυπάμαι που θα λείψω από τον επόμενο αγώνα αλλά ήταν εκπληκτικό γκολ».

Ενώ για τη συνέχεια ανέφερε: «Θέλω να είμαι καλύτερος, πιο πεινασμένος»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ