Κώτσιρας – «Στόχος μας το Κύπελλο – Το νέος έτος να γίνουμε ακόμα καλύτεροι»

Κώτσιρας – «Στόχος μας το Κύπελλο – Το νέος έτος να γίνουμε ακόμα καλύτεροι»

Ο Γιάννης Κώτσιρας μίλησε για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στους «8» του Κυπέλλου, τονίζοντας πως στόχος είναι η κατάκτηση της διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έμεινε στο 0-0 με τον Βόλο, όμως κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος λόγω του 2-1 στο πρώτο ματς.

Ο Γιάννης Κώτσιρας μίλησε για την πρόκριση των Πράσινων, τονίζοντας πως στόχος είναι η κατάκτηση του τροπαίου, και πως το νέο έτος η ομάδα να γίνει ακόμα καλύτερη.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Κώτσιρας:

Για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στα προημιτελικά: «Και από τα δύο παιχνίδια που δώσαμε κόντρα στον Βόλο στο μεγαλύτερο μέρος είχαμε καλύτερη εικόνα, δίκαια πήραμε την πρόκριση. Είναι ένας από τους στόχους της ομάδας να φτάσει μακριά στο Κύπελλο, ακόμα και στον τελικό και γιατί όχι να το κατακτήσει κιόλας».

Για τα συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα στο τέλος της σεζόν: «Είναι ευχάριστο γεγονός. Η ομάδα αποκτά ψυχολογία από τα αποτελέσματα και τη συγκομιδή των βαθμών στα τελευταία παιχνίδια και πιστεύω ότι με το νέο έτος θα είμαστε ακόμα καλύτεροι για να πάρουμε και άλλα θετικά αποτελέσματα και να πάμε ακόμα ψηλότερα».

Για την ευχή του ενόψει των εορτών: «Να ευχηθούμε σε όλο τον κόσμο να έχει την υγεία του, να ξεμπλέξουμε με την πανδημία και όλος ο κόσμος να περάσει καλές γιορτές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ