Γιοβάνοβιτς – «Στείλαμε τον κόσμο σπίτι του, πρέπει να τον φέρουμε ξανά»

Γιοβάνοβιτς – «Στείλαμε τον κόσμο σπίτι του, πρέπει να τον φέρουμε ξανά»

Δηλώσεις με νόημα από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά την πρόκριση στους «8» του θεσμού.

Με την λευκή ισοπαλία στο Πανθεσσαλικό, ο Παναθηναϊκός τσέκαρε το εισιτήριο για τους «8» του κυπέλλου Ελλάδος.

Μετά το ματς με τον Βόλο, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδειξε απόλυτα προσγειωμένος, καθώς υπογράμμισε ομάδα του δεν έχει πετύχει ακόμα τίποτα. Ο τεχνικός του τριφυλλιού, επεσήμανε, πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να… κερδίσουν ξανά τον κόσμο τους.

«Είμαι ικανοποιημένος από την πρόκριση. Δεν με ενδιαφέρει αν ήταν νίκη ή ισοπαλία. Ήταν δύσκολη, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα», σχολίασε αρχικά μιλώντας στην Cosmote TV και πρόσθεσε:

«Σήμερα ήμασταν αρκετά καλοί, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τις ευκαιρίες και θα μπορούσαμε αν αποκτήσουμε το πλεονέκτημα. Δεν το καταφέραμε. Στο δεύτερο ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο, γιατί ήταν θέμα ενός γκολ. Είτε θα το βάζαμε εμείς ή ο Βόλος. Η αποβολή βοήθησε την κατάσταση για να είμαστε πιο ήρεμοι. Σε τέτοια παιχνίδια μια φάση μπορεί να κρίνει την έκβαση μίας πρόκρισης. Μπορούσαμε να το τελειώσαμε πιο νωρίς, ανησυχήσαμε, αλλά στο τέλος δίκαια προκριθήκαμε».

Όσο για την ως τώρα πορεία των «πράσινων», σχολίασε: «Δεν έχουμε καταφέρει πολλά πράγματα.

Καταφέραμε σε ένα διάστημα του πρωταθλήματος να απολαύουμε τη γεμάτη Λεωφόρο. Ο κόσμος γέμισε το στάδιο, ήταν εκπληκτική ατμόσφαιρα. Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, τους στείλαμε σπίτια τους και πρέπει να παλέψουμε για να τους φέρουμε ξανά. Με θετικά αποτελέσματα θα το καταφέρουμε», δήλωσε στην Cosmote TV.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ