Βγήκαν οι αποδόσεις – Ποιον δίνουν φαβορί οι στοιχηματικές για το Κύπελλο

Βγήκαν οι αποδόσεις – Ποιον δίνουν φαβορί οι στοιχηματικές για το Κύπελλο

Πριν πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα προημιτελικά, οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν αρχίσει να δέχονται στοιχήματα για την ομάδα που θα κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Στην κλήρωση της Τετάρτης (29/12, 14:00) είναι στραμμένα πλέον τα βλέμματα των οκτώ ομάδων που έχουν προκριθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Αρης, Λαμία, Παναιτωλικός και Αναγέννηση Καρδίτσας θα μπουν στην κληρωτίδα και θα μάθουμε τα τέσσερα ζευγάρια. Πριν πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα προημιτελικά, οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν αρχίσει να δέχονται στοιχήματα για την ομάδα που θα κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Πρώτο φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, με τις αποδόσεις για τους Πειραιώτες να κυμαίνονται από 2.60 έως 2.70. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η ΑΕΚ, με την Ενωση να προσφέρεται από τις στοιχηματικές εταιρίες κοντά στο 3.50, ενώ ακολουθεί ο ΠΑΟΚ στο 4.00.  Στην τέταρτη θέση είναι ο Άρης με αποδόσεις περίπου στο 9.00, ενώ στην πέμπτη θέση της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Παναθηναϊκός με 12.00 μονάδες για να κατακτήσει το τρόπαιο. Στις τελευταίες τρεις θέσεις βρίσκονται ο Παναιτωλικός και η Λαμία με 75.00, ενώ η Αναγέννηση Καρδίτσας προσφέρεται στο 751.00.

Όπως και στις αντίστοιχες αποδόσεις που είχαν βγει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός είναι το πρώτο φαβορί για το Κύπελλο και ακολουθούν οι δύο Δικέφαλοι, με την ΑΕΚ να έχει περισσότερες πιθανότητες, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες. Υπενθυμίζουμε ότι η κλήρωση για τα προημιτελικά θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τετάρτης (29/12) στις 14:00. Θα γίνει μάλιστα παρουσία των εκπροσώπων των οκτώ ομάδων, όπως ζήτησε ο Παναθηναϊκός, ενώ η διαδικασία θα γίνει σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ