Ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στους «8», με Παναιτωλικό ο Ολυμπιακός

Ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στους «8», με Παναιτωλικό ο Ολυμπιακός

Ντέρμπι Δικεφάλων έβγαλε η κληρωτίδα στα προημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τον Παναιτωλικό. Δείτε τα ζευγάρια μέχρι και τον τελικό...

Η κλήρωση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος έβγαλε ντέρμπι Δικεφάλων, καθώς ο ΠΑΟΚ έπεσε με την ΑΕΚ, με το πρώτο ματς να γίνεται στην Τούμπα.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη είχε σχετικά καλή κλήρωση, καθώς θα αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό, με το πρώτο παιχνίδι, ενώ και ο Παναθηναϊκός και ο Άρης βλέπουν… ημιτελικά, αφού οι πράσινοι θα κοντραριστούν με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ οι κίτρινοι με τη Λαμία. Οι πρώτες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν 18, 19 ή 20 Ιανουαρίου και οι ρεβάνς 25, 26 ή 27/1.

Από εκεί και πέρα, μετά την κλήρωση για τους «8» διεξήχθη και αυτή για τα ημιτελικά, όπου και εκεί θα έχουμε ντέρμπι. Συγκεκριμένα, ο νικητής από το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Παναιτωλικός – Ολυμπιακός, ενώ στο άλλο ζευγάρι στους «4» Άρης ή Λαμία θα παίξουν με τον νικητή του Παναθηναϊκός – Αναγέννηση Καρδίτσας. Η νικήτρια από τους ημιτελικούς αυτών των ζευγαριών θα είναι και η τυπικά γηπεδούχος ομάδα του τελικού.

Οι πρώτοι ημιτελικοί θα γίνουν το διάστημα 8/10/2 και οι ρεβάνς 1-3/3 ενώ ο τελικός έχει οριστεί για το Σάββατο 21 Μάϊου, στο ΟΑΚΑ

Αναλυτικά τα ζευγάρια των προημιτελικών: 

Άρης – Λαμία
Παναιτωλικός – Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός – Αναγέννηση Καρδίτσας
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Αναλυτικά η κλήρωση για τα ημιτελικά

Παναθηναϊκός ή Αναγέννηση Καρδίτσας – Άρης ή Λαμία
ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ – Παναιτωλικός ή Ολυμπιακός

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ