ΠΑΟΚ – Πρόβλημα με Τσόλακ εν όψει ΑΕΚ

ΠΑΟΚ – Πρόβλημα με Τσόλακ εν όψει ΑΕΚ

Ο Αντόνιο Τσόλακ αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στην μέση και η συμμετοχή του και η συμμετοχή του στον πρώτο προημητελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στην ΑΕΚ(19/01,19.00) είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Μετά το ρεπό της Κυριακής άπαντες στον οργανισμό του ΠΑΟΚ κινούνται σε ρυθμούς ΑΕΚ, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να υποδέχεται την Ένωση στην Τούμπα(19/01,19.00) στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου δούλεψαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον ΟΦΗ ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τακτική, τελειώματα και κυκλοφορία της μπάλας.

Πρόβλημα προέκυψε με τον Αντόνιο Τσόλακ, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στην μέση και έμεινε στο γυμναστήριο, ενώ οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Νέλσον Ολιβέιρα συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα.

 H ανακοίνωση του ΠΑΟΚ: 

«Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του μια τελείως διαφορετική πρόκληση που απαιτεί προσεκτική διαχείριση, καθαρό μυαλό και σωματική φρεσκάδα. Το Κύπελλο, άλλωστε, είναι ένας από τους στόχους του Δικεφάλου και για να επιτευχθεί πρέπει πρώτα να ξεπεραστεί το εμπόδιο της ΑΕΚ»,

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ