Βόμβες για τον ΠΑΟΚ – «Πρέπει να δούμε τα χάλια μας. Κάτι δεν πάει καλά»

Βόμβες για τον ΠΑΟΚ – «Πρέπει να δούμε τα χάλια μας. Κάτι δεν πάει καλά»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Απόστολος Τσουρέλας, εξέφρασε τα παράπονά του για τον σχεδιασμό και τη διαχείρηση του ρόστερ ως τώρα.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί τη φετινή σεζόν να είδε τον Ραζβάν Λουτσέσκου να επισττέφει στον πάγκο, όμως τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θα ήθελαν στη Θεσσαλονίκη, με την ομάδα να έχει χάσει έδαφος στο κυνήγι του τίτλου.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου» του Βορρά» μίλησε στον Metropolis 95.5 κι έκανε σκληρή κριτική στη διαχείρηση του έμψυχου δυναμικού, έκανε λόγο για «ανύπαρκτο σχεδιασμό και πλάνο» και τόνισε πως ο σύλλογος πρέπει να παραδεχθεί και να κοιτάξει κατάματα τα λάθη του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Κάποιοι παίκτες στον ΠΑΟΚ έχουν πιάσει ταβάνι, έχουν κουραστεί, έχουν κατακτήσει τα πάντα, δεν έχουν διάθεση και δεν μπορούν άλλο να προσφέρουν στην ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα φέτος που δεν έχει κορμό. Βλέπουμε έναν παίκτη που δεν ήταν καν στις επιλογές του Λουτσέσκου, ξαφνικά να παρουσιάζεται βασικός στα τελευταία ματς. Για τον Τσιγγάρα εννοώ. Κάτι δεν γίνεται καλά στον σύλλογο. Δεν τσουλάνε αυτοί που είναι.

Πρέπει να αλλάξουμε το παιχνίδι που παίζουμε γιατί είναι προβλέψιμο και νωχελικό. Πρέπει να αλλάξει τακτική ο κόουτς γιατί το σύστημα που θέλει να παίζει δεν νομίζω ότι ταιριάζει στον ΠΑΟΚ γιατί δεν έχει ιδιαίτερους παίκτες και εξαιρετικούς ακραίους όπως ο Μάτος.

Η δεξιά του πτέρυγα χωλαίνει και αυτό φαίνεται στα παιχνίδια. Με αποφάσεις εξπρές πάνε να διορθώσουν τα πράγματα. Ανύπαρκτος ήταν ο σχεδιασμός που έγινε το καλοκαίρι. Ότι σπέρνεις, θερίζεις.

Τι έγινε ξαφνικά ο Σβαμπ και έχασε τη θέση του και ο Μπίσεσβαρ να παίζει μόνο είκοσι λεπτά; Τι τρέλα είναι αυτή. Όσον αφορά τον Κούρτιτς είναι ένας ποδοσφαιριστής συγκεκριμένης ταχύτητας, παίζει μυαλωμένη άμυνα, αλλά δεν μπορεί να σκοράρει κάθε χρόνο με τέτοια συνέπεια όπως γίνεται μέχρι στιγμής φέτος. Τι να πω τώρα για τους φορ και τον Σφιντέρσκι που τον έχουν στην Πολωνία ως δεύτερο πίσω από τον Λεβαντόφσκι. Δεν πάμε καθόλου καλά.

Ο τεχνικός διευθυντής πρέπει να πιάσει άμεσα δουλειά και να λύσει μια σειρά από πράγματα. Ο κόσμος μπορεί να μην καταλαβαίνει τι εννοώ. Η αξία του κάθε παίκτη είναι θέμα διαχείρισης. Το υλικό που έχει ο ΠΑΟΚ δεν είναι κατάλληλο.

Διαβάζω για μέταλλο του ΠΑΟΚ μετά τις νίκες απέναντι σε ΟΦΗ και Παναιτωλικό χωρίς να θέλω να μειώσω αυτές τις ομάδες. Με γίγαντα πρόεδρο δεν το δέχομαι αυτό και να γράφονται αυτά στον Τύπο. Πρέπει να δούμε τα χάλια μας. Έχουμε ανθρώπους που μπορούν να διορθώσουν τα κακώς κείμενα για να πάει καλύτερα η ομάδα στη συνέχεια.

Ήρθε ο Μπότο στον ΠΑΟΚ αλλά ακόμα δεν μας είπαν τι πλάνο θα ακολουθήσει η ομάδα. Θα πάρουμε παίκτες για να τους πουλάμε σε 2-3 χρόνια; Θα ρίξουμε το μέσο όρο ηλικίας από 35 σε 25; Θα κάνουμε ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει άμεσα; Θα πάρουμε ενδεκαδάτους παίκτες; Ας μας πουν δημόσια τι θέλουν να κάνουν.

Εδώ πήραμε ένα παιδί από υποδεέστερη ομάδα κι αν θα συμπληρώσει έναν αριθμό αγώνων θα τον αγοράσουμε. Ένα παιδί μπορεί να αποδειχθεί θησαυρός, αλλά και άχρηστος. Περνάει ο χρόνος και θέλουμε τουλάχιστον δέκα παίκτες. Ούτε χοντρός είναι ο Μπίσεσβαρ, ούτε ξέχασε την μπάλα που ήξερε. Είδαμε τι έκανε σε ένα μήνα που πήρε την ομάδα του στις πλάτες του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ