Άλλος Ολυμπιακός στο Αγρίνιο – Ποιούς άφησε ο Μαρτίνς εκτός αποστολής – Μέσα ο Φαντιγκά

Άλλος Ολυμπιακός στο Αγρίνιο – Ποιούς άφησε ο Μαρτίνς εκτός αποστολής – Μέσα ο Φαντιγκά

Οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τετάρτη (19/1, 15:00) στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό στο πρώτο ματς των δυο ομάδων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το αυριανό ματς με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου και ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή των πρωταθλητών.

Ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε να αφήσει εκτός από το αυριανό ματς αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές, καθώς δεν θα ταξιδέψουν για το Αγρίνιο οι Μανωλάς, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Βατσλίκ, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, αλλά και ο τραυματίας Μπουχαλάκης.

Αντιθέτως, για πρώτη φορά μετά τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό συμπεριλήφθηκε ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά, ενώ στην 21μελή αποστολή βρίσκονται και αρκετοί ποδοσφαιριστές από τη Β’ ομάδα των Πειραιωτών.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

Με προπόνηση που διεξήχθη το μεσημέρι της Τρίτης στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς της Τετάρτης (15:00) κόντρα στον Παναιτωλικό.

Μετά το πέρας της προπόνησης ο προπονητής του Ολυμπιακού επέλεξε τους παρακάτω παίκτες που θα ταξιδέψουν στο Αγρίνιο για την πρώτη αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου:

Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Λαλά, Μπα, Παπαδόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Παπασταθόπουλος, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Σουρλής, Μαυρουδής, Ξενιτίδης, Φαντιγκά, Λοβέρα, Λόπες, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ελ Αραμπί, Τικίνιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ