Κίνηση με νόημα από Αραούχο, Άμραμπατ, Στάνκοβιτς και Σάκχοφ

Κίνηση με νόημα από Αραούχο, Άμραμπατ, Στάνκοβιτς και Σάκχοφ

Δίπλα στους συμπαίκτες τους οι Αραούχο, Άμραμπατ, Στάνκοβιτς και Σάκχοφ.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ (19/1, 19:00) για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Αργύρη Γιαννίκη να έχει να διαχειριστεί τις πολλές απουσίες.

Βουνό τα προβλήματα για τον Έλληνα τεχνικό, με τους Αραούχο, Άμραμπατ, Στάνκοβιτς και Σάκχοφ να βρίσκονται εκτός μάχης.

Παρά του τραυματισμούς που αντιμετωπίζουν οι τέσσερις παίκτες, θα βρίσκονται κανονικά στην Τούμπα, προκειμένου να στηρίξουν τις προσπάθειες των συμπαικτών τους!

Αραούχο, Άμραμπατ, Στάνκοβιτς και Σάκχοφ θέλουν να είναι δίπλα στην ΑΕΚ και για αυτόν το λόγο, προγραμμάτισαν νωρίς τις θεραπείες και τα ατομικά τους προγράμματα στα Σπατα, προκειμένου να πετάξουν για Θεσσαλονίκη. Κατόπιν συνεννόησης με το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο θα βρεθούν κανονικά στο ξενοδοχείο μαζί με την υπόλοιπη ομάδα κι έπειτα θα παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση με τους «ασπρόμαυρους».

Μετά το τέλος του αγώνα της Τούμπας, θα επιστρέψουν κανονικά με το τσάρτερ της επιστροφής με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

Το τελευταίο διάστημα, ο Αραούχο ανεβάζει… στροφές και σήμερα τα πήγε πολύ καλά με το πρόγραμμά του, ενώ ο Αυστριακός τερματοφύλακας της ΑΕΚ ακολούθησε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Από την άλλη, ο Άμραμπατ έκανε θεραπεία και αύριο θα επιχειρήσει να μπει με την υπόλοιπη ομάδα, προκειμένου να φωνάξει παρών για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ