«Σκασμένοι» οι παίκτες της ΑΕΚ στα αποδυτήρια – «Από καθαρή ατυχία δεν φεύγουμε νικητές»

«Σκασμένοι» οι παίκτες της ΑΕΚ στα αποδυτήρια – «Από καθαρή ατυχία δεν φεύγουμε νικητές»

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στην ΑΕΚ πώς δεν έφυγαν με τη νίκη από την Τούμπα έχοντας τόσες μεγάλες ευκαιρίες κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών του Κυπέλλου και με τη λήξη του ματς στα αποδυτήρια της Ένωσης επικρατούσε απογοήτευση. Οι παίκτες της Ένωσης δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως δεν έφυγαν με τη νίκη από αυτό το ματς έχοντα σπαταλήσει τόσες μεγάλες ευκαιρίες.

«Ήρθαμε με τόσα προβλήματα, ήμασταν καλύτεροι, έπρεπε να φύγουμε με τη νίκη! Όλες οι καλές φάσεις του αγώνα ήταν δικές μας και από καθαρή ατυχία δεν φεύγουμε νικητές» έλεγαν μεταξύ άλλων οι παίκτες των «κιτρινόμαυρων».

Πιο… σκασμένος από όλους ήταν ο Ντάρκο Γέβτιτς λόγω της ευκαιρίας που είχε στο πρώτο ημίχρονο. «Όταν σούταρα ήμουν σίγουρος για το γκολ γιατί είχα διαβάσει τις αντιδράσεις του Πασχαλάκη και ήξερα ότι στέκεται απέναντι από το σουτ. Αρκούσε να στείλω την μπάλα στη γωνία αλλά με διάβασε σωστά και το έβγαλε. Δεν πιστεύω ότι δεν σκόραρα», έλεγε χαρακτηριστικά ο Ελβετός.

Τέλος, όλοι ρωτούσαν για το γκολ του Τσούμπερ το οποίο ακυρώθηκε για οφσάιντ, αν ήταν όντως εκτεθειμένος ο άσος της Ένωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ