Γρηγορίου – «Το σημερινό αποτέλεσμα μας δίνει πιθανότητες πρόκρισης»

Γρηγορίου – «Το σημερινό αποτέλεσμα μας δίνει πιθανότητες πρόκρισης»

Ο τεχνικός της Λαμίας τόνισε πως μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα απέναντι στον Άρη η ομάδα του έχει πιθανότητες να βρεθεί στα ημητελικά του Κυπέλλου.

Η Λαμία κατάφερε να σταθεί όρθια στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Άρη και να πάρει ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα εν όψει της ρεβανς της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά το σφύριγμα της λήξης ο τεχνικός της Λαμίας Μιχάλης Γρηγορίου, μίλησε στην κάμερα της Cosmote Tv τονίζοντας πως έπειτα από την λευκή ισοπαλία που κατάφερε να αποσπάσει η ομάδα του έχει πιθανότητες να προκριθεί.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το θετικό αποτέλεσμα που πήρε η Λαμία απέναντι στον Άρη ενόψει και της ρεβάνς: 
«Κοιτάξτε αυτό ήταν το ζητούμενο για εμάς, να πάμε στο δεύτερο παιχνίδι και να δώσουμε ενδιαφέρον σε αυτό, Το σημερινό αποτέλεσμα δίνει ενδιαφέρον στο δεύτερο παιχνίδι. Όχι ότι δεν παραμένει φαβορί ο Άρης. Πριν από αυτή την αναμέτρηση υπήρχε και πάλι φαβορί ο Άρης. Απλά εμείς έχουμε και εμείς τις πιθανότητες να πετύχουμε κάτι όπου σε αυτό το σημείο που φτάσαμε το θέλουμε πάρα πολύ.

Έχουμε λοιπόν άλλο ένα ημίχρονο, σήμερα παίξαμε το πρώτο ημίχρονο. Ένα παιχνίδι το οποίο θέλαμε να το πάμε όπως το πήγαμε σήμερα. Γνωρίζουμε πως απέναντι σε κλειστή άμυνα δυσκολεύεται ο Άρης, είχε κάποιες προϋποθέσεις, κάποια σουτ κυρίως στο πρώτο εικοσάλεπτο και όπως περνούσε ο χρόνος, είναι να φυλάμε τα νώτα μας ακόμα περισσότερο και παρότι δεν δημιουργήσαμε κάτι γιατί το μυαλό μας ήταν να κρατήσουμε το μηδέν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ