Άρης – Έκπληξη με Μάνο στην Λαμία

Άρης – Έκπληξη με Μάνο στην Λαμία

Με αρκετά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα και τον Έλληνα φορ στην κορυφή παρατάσσει την ομάδα του ο Άκης Μάντζιος στον σημερινό πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου θέλει να κάνει ο Άρης στην σημερινή (21.30) αναμέτρηση με τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης. Σε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα προχώρησε ο Μάντζιος, με τον Μάνο μεταξύ άλλων, να ξεκινάει στη κορυφή της επίθεσης, τον Τζέγκο να επιστρέφει στην ενδεκάδα και τον Γκαρσία να μένει στον πάγκο.

Ο Έλληνας τεχνικός παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Σούντγκρεν στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Λούμορ στο αριστερό, ενώ Φαμπιάνο και Μπράμπετς είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Σάσα και Τζέγκο θα παίξουν στα αμυντικά χαφ, δεξιά στην μεσαία γραμμή ο Μανσίνι, αριστερά ο Γκάμα και ο Μπερτόλιο πίσω από τον Μάνο που ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Ντένις, Γκαρσία, Ιτούρμπε, Εντιαγέ, Σάκιτς, Ματίγια, Δεληζήσης, Λόπεθ, Μαρμαρίδης και Ασλανίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ