Τζανετόπουλος: «Ζούμε μεγάλες στιγμές, σκέφτηκα τώρα πρέπει να σκοράρουμε»

Τζανετόπουλος: «Ζούμε μεγάλες στιγμές, σκέφτηκα τώρα πρέπει να σκοράρουμε»

Ο Ανταμ Τζανετόπουλος μίλησε για το «χρυσό» γκολ του με τον Άρη και την επική πρόκριση της Λαμίας.

Ο Ανταμ Τζανετόπουλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο ματς της Λαμίας με τον Άρη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς με γκολ του στο 119ο λεπτό στην παράταση έδωσε μια μυθική πρόκριση στην ομάδα του στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο κεντρικός αμυντικός της Λαμίας σε δηλώσεις του μια μέρα μετά το ματς αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, ενώ τόνισε ότι είναι μια από τις πιο σπουδαίες στιγμές στην καριέρα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6: 

«Είναι σίγουρα μεγάλες στιγμές για την ομάδα. Στη φάση του γκολ σκεφτόμουν ότι «τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να σκοράρουμε και να μην πάμε στα πέναλτι», ανέφερε και συνέχισε: «Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα που ήθελε την πρόκριση. Ενδεχομένως να είχε κόπωση… Εμείς από την πλευρά μας το παλέψαμε και ευτυχώς περάσαμε. Δεν νομίζω πως στα τελευταία λεπτά του αγώνα χάσαμε την συγκέντρωσή μας στην άμυνα. Πιθανότατα έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι είχαμε άγχος και δεχόμασταν φάσεις. Το τελευταίο πεντάλεπτο είναι θρίλερ. Τα συναισθήματα, άλλαζαν κάθε φάση».

Ο Ανταμ Τζανετόπουλος παραδέχθηκε ότι η χθεσινή πρόκριση είναι μια από τις σημαντικότερες στιγμές στην καριέρα του. «Ναι είναι, βλέπετε είναι άλλο να προχωράς στο Κύπελλο με την ΑΕΚ και άλλο με μια ομάδα σαν τη Λαμία. Δεν ήμασταν το φαβορί αλλά το παλέψαμε με τον Άρη και έτσι θα παλέψουμε και με τον Παναθηναϊκό. Είμαστε μια ομάδα σκληρή και τα νοκ-άουτ ματς μας βολεύουν περισσότερο. Τώρα και στο πρωτάθλημα έχουμε αρχίσει να μαζεύουμε βαθμούς, ελπίζω να συνεχίσουμε», τόνισε και συνέχισε την αναφορά του για την πορεία της Λαμίας στο πρωτάθλημα…

«Εμείς προσπαθούμε σε κάθε ματς. Ίσως έπαιξαν ρόλο και τραυματισμοί που είχαμε», ανέφερε και πρόσθεσε για τον Σαράνοφ… «Δεν μας λέει το μυστικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ