Οι… Fantastic Four θέλουν να στείλουν την ΑΕΚ στα ημιτελικά

Οι… Fantastic Four θέλουν να στείλουν την ΑΕΚ στα ημιτελικά

Αμραμπατ, Τσούμπερ, Γκαρσία και Αραούχο θα βρίσκονται στην αρχική ενδεκάδα με μοναδικό στόχο να οδηγήσουν την ΑΕΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Είναι το ματς που θα κρίνει την χρονιά της ΑΕΚ. Εχοντας κουνήσει… μαντήλι στο πρωτάθλημα, το σύνολο του Αργύρη Γιαννίκη δεν έχει περιθώρια για νέες αποτυχίες. Με ενδεχόμενο αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ, η σεζόν οδηγείται αυτομάτως στα… βράχια. Αν οι «κιτρινόμαυροι» πουν αντίο και στο θεσμό του Κυπέλλου, τότε δεν αποκλείονται ραγδαίες εξελίξεις στο στρατόπεδο της ομάδας.

Ο Αργύρης Γιαννίκης γνωρίζει καλά πως βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Η καρέκλα στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο έχει γίνει… ηλεκτρική και βαδίζει από τελικό σε τελικό. Το αποψινό ματς με τον ΠΑΟΚ είναι το πιο κρίσιμο για τον ίδιο από τη μέρα που κατηφόρισε από τα Γιάννενα.

Η ΑΕΚ ψάχνει μόνο την πρόκριση και ο Έλληνας τεχνικός δείχνει διατεθειμένος να ρίξει από την αρχή όλα τα βαριά χαρτιά. Νόρντιν Άμραμπατ, Στίβεν Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία και Σέρχιο Αραούχο ετοιμάζονται να συνυπάρξουν ξανά στην αρχική ενδεκάδα. Άλλωστε, συνέβη και στην αναμέτρηση της Κυριακής, με τα αποτελέσματα να είναι άκρως ενθαρρυντικά.

Πέμπτο ματς που θα… ξανασμίξουν

Μόλις 67 λεπτά έχει συνυπάρξει στην αρχική ενδεκάδα το big 4 της ΑΕΚ. Η αρχή είχε γίνει στην Κρήτη και στο ματς με τον ΟΦΗ. Για 36 λεπτά, οι τέσσερις χαρισματικοί παίκτες βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο του Γεντί Κουλέ, με τον Δικέφαλο να σημειώνει ένα γκολ. Σκόρερ, ο συνήθης ύποπτος, Σέρχιο Αραούχο.

Στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό, από το 70′ ως το 83′ οι τέσσερις άσοι αγωνίστηκαν μαζί, ενώ η επόμενη φορά ήταν και πάλι κόντρα στον ΟΦΗ. Από το 77′ ως το 84′ οι τέσσερις τους συνυπήρξαν στο χορτάρι του Ολυμπιακού Σταδίου, με την ΑΕΚ όμως να μη βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Η καλύτερή τους στιγμή ήταν την Κυριακή και στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Για 11 λεπτά, από το 62′ ως το 73΄, Τσούμπερ, Αραούχο, Αμραμπατ και Γκαρσία προσέφεραν θέαμα στους «κιτρινόμαυρους» φιλάθλους, με τους δύο πρώτους να σκοράρουν για την ΑΕΚ. Το μήνυμα εστάλη στους πάντες με την εμφάνισή τους.

Η ανάρτηση της ΑΕΚ για τον «100άρη» Αραούχο (pic) | to10.gr

Στην καλή τους μέρα, Τσούμπερ, Γκαρσία, Αμραμπατ και Αραούχο είναι ικανοί να «ζαλίσουν» τον οποιοδήποτε αμυντικό. Κομβικοί παίκτες που κάνουν τη διαφορά για την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη. Η ΑΕΚ έχει έναν τελικό μπροστά της και οι τέσσερις τους θέλουν να την πάρουν από το… χεράκι και να την οδηγήσουν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Σε λίγες ώρες θα μάθουμε αν θα τα καταφέρουν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ