Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναθηναϊκός 0-1: Ο Κουρμπέλης είναι εδώ

Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναθηναϊκός 0-1: Ο Κουρμπέλης είναι εδώ

Με ένα γκολ του Παλάσιος στα τελευταία λεπτά, ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Αναγέννησης και στην Καρδίτσα (0-1) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει τη Λαμία. Επιστροφή Κουρμπέλη μετά από 14 μήνες!

Ο Κουρμπέλης έκανε το μεγάλο comeback και ο Παναθηναϊκός τελείωσε και το… τυπικό κομμάτι της υπόθεσης.

Με μία ακόμη νίκη, το «τριφύλλι» πέρασε και από την Καρδίτσα επικρατώντας της Αναγέννησης με 1-0 και εξασφάλισε την παρουσία του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου θα αντιμετωπίσει τη Λαμία με στόχο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Highlight του αγώνα η επιστροφή του Δημήτρη Κουρμπέλη ο οποίος μπήκε στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης, παίρνοντας λεπτά συμμετοχής για πρώτη φορά μετά από 14 μήνες απουσίας! Σκόραρε ξανά ο Παλάσιος που έκρινε και το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Καλύτερα μπήκε στο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός, που πήρε τον έλεγχο από νωρίς, προσπαθώντας να ανοίξει χώρους για να βρει το πρώτο γκολ.

Οι «πράσινοι» ήταν αυτοί που έφτασαν πιο κοντά στο γκολ, όταν στο 14ο λεπτό ο Αγιούμπ έκανε μία εκπληκτική κάθετη στον Βιτάλ, ο οποίος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με έναν… κεραυνό.

Η Αναγέννηση ωστόσο… έστρωσε την μπάλα και άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο, ισορροπώντας το παιχνίδι. Και μάλιστα, από το 20ο λεπτό και μετά είχε τις σημαντικότερες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ και να πάρει το προβάδισμα, χάνοντας μερικές καλές ευκαιρίες με τους Βιδάλ και Μπαντιμπαγκά.

Η μεγαλύτερη στιγμή ωστόσο, ήρθε στο 27ο λεπτό. Ο Γκίνη εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες στην άμυνα του Παναθηναϊκού, βρέθηκε μόνος του μπροστά στον Διούδη, ωστόσο ο τερματοφύλακας του «τριφυλλιού» έκανε μία σπουδαία επέμβαση με το πόδι, κρατώντας το «μηδέν».

Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς πήραν ολοκληρωτικά τον έλεγχο της αναμέτρησης και περιόρισαν εντελώς τους γηπεδούχους.

Η μεγάλη στιγμή για τον Κουρμπέλη έφτασε στο 74ο λεπτό, όταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον έριξε στο παιχνίδι, δίνοντας του τα πρώτα λεπτά συμμετοχής μετά από 14 ολόκληρους μήνες.

Και λίγα λεπτά αργότερα, ήρθε και το γκολ της νίκης για τους «πράσινους», όταν ο Αϊτόρ έκανε το γύρισα από τα δεξιά στον Παλάσιος, ο οποίος πλάσαρε υποδειγματικά για το 1-0 στο 81ο λεπτό.

Το σκορ, δεν άλλαξε μέχρι τα τελευταία λεπτά, με το γκολ του Παλάσιος να κρίνει και το αποτέλεσμα της αναμέτρησης στην Καρδίτσα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης / 4-2-3-1): Γκέκας, Κουτρουμάνος, Κοτσώνης, Λαρρέα (56’ Καρανίκας), Γκουγκούδης, Μπάλλας, Πλέγας (75’ Θεολόγης), Βιδάλ (69’ Μπιανκόνι), Γκίνη (69’ Πολίτης), Μπαντιμπαγκά (56’ Κουτσιανικούλης), Μανιός.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς / 4-2-3-1): Διούδης, Σάντσες (63’ Σιδεράς), Σάρλια, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Αγιούμπ (63’ Παλάσιος), Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάνης (74’ Κουρμπέλης), Γκατσίνοβιτς (63’ Πέρεθ), Βιτάλ, Ιωαννίδης (75’ Αϊτόρ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ