ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming: Η Αναγέννηση Καρδίτσας δίνει μάχη ανόδου στη 2 η κατηγορία, αφού βρίσκεται στην 4 η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 8-1-3. Την Κυριακή, γνώρισε βαριά ήττα με 2-5 στην έδρα της Ξάνθης με το «καταστροφικό» πρώτο μέρος στο οποίο δέχθηκε τέσσερα γκολ, να της κοστίζει. Η βαριά ήττα (0-4) στο πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο δεν της αφήνει πολλές πιθανότητες για πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Ο Παναθηναϊκός έρχεται από ήττα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (1-2) σε ματς στο οποίο μάλιστα προηγήθηκε. Η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, ωστόσο, πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αφού μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα οι «πράσινοι» έχουν μεγάλο προβάδισμα.

Η αποστολή των «πρασίνων»: Διούδης, Μπρινιόλι, Χατζηγιαννάκης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Αγιούμπ, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Βιτάλ, Βαγιαννίδης, Σιδεράς.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Αναγέννηση Καρδίτσας και Παναθηναϊκό είναι προγραμματισμένη για τις 16:00 της Τετάρτης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Γιοβάνοβιτς: «Μας προβληματίζει η νέα ήττα- Σύντομα θα έχουμε άλλη εικόνα»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού στην Τούμπα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το τι φταίει: «Να σας πω. Δεχόμαστε γκολ στις τελευταίες φάσεις των αγώνων. Κάθε παιχνίδι όμως είναι διαφορετικό. Στο σημερινό παιχνίδι αυτό που έδωσε δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να αλλάξει το ματς ήταν οι αναγκαστικές αλλαγές στο 2ο μέρος για εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο δεν κινδυνεύαμε ιδιαίτερα τουλάχιστον. Στο 2ο μέρος αυτό δεν έγινε. Ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε στον χώρο του κέντρου. Δεν μπορούσαμε να οργανωθούμε στον βαθμό που θα θέλαμε. Δεν ήταν πολλές φάσεις αλλά και οι δύο που έγιναν ήταν αρκετές να χάσουμε το παιχνίδι».

Για το διάστημα αυτό στον Παναθηναϊκό: «Είμαστε σε μία περίοδο κακών αποτελεσμάτων και αυτό φέρνει μία αρνητική ψυχολογία. Πάντα θα προσπαθούμε να βρούμε λύσεις. Σίγουρα όλο αυτό μας έχει φέρει πίσω. Δημιουργεί
προβληματισμό σε όλους. Είμαι όμως σίγουρος πως και με την επιστροφή κάποιων παικτών θα έχουμε άλλη εικόνα. Το τελευταίο διάστημα δεν παίζουμε αυτό που μπορούμε».

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |
Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ