Ο μικρός Λέανδρος σκόραρε και αποθεώθηκε στην Τούμπα – Το συγκινητικό μήνυμα του Μιχάι (pic & vid)

Ο μικρός Λέανδρος σκόραρε και αποθεώθηκε στην Τούμπα – Το συγκινητικό μήνυμα του Μιχάι (pic & vid)

Γκολ στο παιχνίδι της Τούμπας μπορεί να μην μπήκε, αυτό που έβαλε στο ημίχρονο όμως ο μικρός Λέανδρος έκλεψε την παράσταση. Η συγκινητική ανάρτηση του Μιχάι για τον φίλο του ΠΑΟΚ.

Ο πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό μπορεί να μην έκρυβε ιδιαίτερες συγκινήσεις, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0, αυτός που συγκίνησε κι έκλεψε όμως την παράσταση ήταν ο μικρός Λέανδρος.

Ο νεαρός φίλος του Δικεφάλου που αντιμετωπίζει προβλήματα όρασης, ήταν ο επίτιμος καλεσμένος της ομάδας της Θεσσαλονίκης και στο ημίχρονο του αγώνα πάτησε και στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας. Μάλιστα, ο Λέανδρος πέτυχε γκολ στην εστία μπροστά από τη Θύρα 4, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να τον αποθεώνει και εκείνον να το χαίρεται με την ψυχή του.

Ο Ενέα Μιχάι από την πλευρά του, στάθηκε σε αυτή την πολύ όμορφη στιγμή, αλλά και στο μεγαλείο αυτού του παιδιού και σε μία συγκλονιστική ανάρτησή του στα social media έγραψε: «Σήμερα ο Λέανδρος μας έδωσε ένα μεγάλο μάθημα! Ακόμα και όταν αστόχησε στο σουτ, πήρε την μπάλα ξαναπροσπάθησε και τα κατάφερε γιατί έτσι κάνουν οι νικητές. Μπράβο σου, συνέχισε να μας διδάσκεις πως είναι οι νικητές της ζωής! Σε θαυμάζω»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ