Δίνει ρεπό στους παίκτες του την Κυριακή του Πάσχα ο Μαρτίνς

Δίνει ρεπό στους παίκτες του την Κυριακή του Πάσχα ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να δώσει τελικά ρεπό ανήμερα Πάσχα (24/4) στους ποδοσφαιριστές του, που αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ (27/4).

Ο Ολυμπιακός είχε προπόνηση κανονικά τη Μεγάλη Παρασκευή, μια μέρα μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (0-0), ενώ θα έχει προπόνηση και το Μεγάλο Σάββατο.

Ωστόσο, ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να δώσει ρεπό στους παίκτες του την Κυριακή του Πάσχα, με αποτέλεσμα να επιστρέψουν οι ερυθρόλευκοι στον Ρέντη τη Δευτέρα (25/4) και να φουλάρουν για τη ρεβάνς με τον Δικέφαλο του βορρά στο Καραϊσκάκη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αρχικά είχε στο μυαλό του να δώσει ρεπό το Μεγάλο Σάββατο, όμως άλλαξε απόφαση, καθώς θέλει να δει και σε τι κατάσταση είναι οι Κώστας Φορτούνης, Αγκιμπού Καμαρά και Ματιέ Βαλμπουενά που είχαν μείνει εκτός από το ματς στην Τούμπα, αλλά και ο Κώστας Μανωλάς που είχε χτυπήσει το πόδι του από ένα μαρκάρισμα του Τσούμπα Άκπομ.

Έτσι, οι Πειραιώτες θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκουραστούν την Κυριακή και να περάσουν χρόνο με τις οικογένειες τους, χωρίς αυτό να σημαίνει φυσικά ότι όποιος το επιθυμεί δεν μπορεί να πάει στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού για ατομικό πρόγραμμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως συνήθως ο Πέδρο Μαρτίνς έδινε 3-4 μέρες για τις γιορτές του Πάσχα τα προηγούμενα χρόνια, όμως το πιεσμένο πρόγραμμα και οι δυο αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου δεν έδωσαν τη δυνατότητα στον Πορτογάλο να το πράξει.

Μετά την προπόνηση του Μεγάλου Σαββάτου λοιπόν, οι παίκτες του Ολυμπιακού επιστρέφουν στον Ρέντη για να μπουν σε ρυθμούς ρεβάνς, αλλά και για να καταστρώσει το πλάνο… πρόκρισης ο Μαρτίνς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ