Ολυμπιακός: Τι γίνεται με Αγκιμπού και Βαλμπουενά ενόψει τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός: Τι γίνεται με Αγκιμπού και Βαλμπουενά ενόψει τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

Τα δεδομένα για τον Αφρικανό μεσοεπιθετικό και τον Γάλλο σούπερ σταρ ενόψει του επαναληπτικού του Κυπέλλου με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας θα έχουν την Κυριακή του Πάσχα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς τους έδωσε ρεπό.

Την Δευτέρα (25/4) οι Ερυθρόλευκοι θα επιστρέψουν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη (27/4, 20:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στη ρεβάνς με τον Δικέφαλο του Βορρά ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τόσο τον Ματιέ Βαλμπουενά όσο και τον Αγκιμπού Καμαρά, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Τούμπας (0-0).

Ο Γάλλος είχε μικροενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και ο Αφρικανός στο στήθος, με αποτέλεσμα να μην ακολουθήσουν την αποστολή των Πειραιωτών στη Θεσσαλονίκη. Οι δύο ποδοσφαιριστές, όπως όλα δείχνουν, θα βρίσκονται στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τον επαναληπτικό, με τις επιστροφές των δύο μεσοεπιθετικών να γεμίζουν τη φαρέτρα του Πορτογάλο προπονητή.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κριθεί και η συμμετοχή του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος επίσης δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι της Τούμπας. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός κρίθηκε ανέτοιμος από τον Πέδρο Μαρτίνς και στις επόμενες προπονήσεις θα φανεί εάν θα βρίσκεται στη διάθεσή του.

Οι Ερυθρόλευκοι μετά το 0-0 της Τούμπας έχουν το πάνω χέρι για την πρόκριση και  με τη βοήθεια των οπαδών τους θα τα δώσουν όλα για να νικήσουν στη ρεβάνς και πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου. Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του νταμπλ, που είναι ο μεγάλος τους στόχος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ