Λουτσέσκου: «Ήμουν σίγουρος ότι θα προκριθούμε» (vid)

Λουτσέσκου: «Ήμουν σίγουρος ότι θα προκριθούμε» (vid)

Στη μεγάλη πίστη που είχε για την πρόκριση, ακόμη και όταν το ματς στράβωσε, στάθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος του ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στην Cosmote TV και τόνισε πως παρά το 1-0 του Ολυμπιακού εκείνος πίστευε στην ισοφάριση ενώ αναφέρθηκε και στον διαιτητή του αγώνα.

Όσα είπε ο Λουτσέσκου:

«Ήμουν σίγουρος ότι θα προκριθούμε, χρειαζόμασταν εκείνη τη στιγμή δύο επιθετικούς, ένα έξτρα γκολ. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός θα πήγαινε λίγο πιο πίσω, θέλαμε να φορτώσουμε την αντίπαλη περιοχή. Νομίζω ότι με βάση τα δύο παιχνίδια αξίζαμε την πρόκριση. Σήμερα ήταν πιο ισορροπημένο παιχνίδι παρόλα αυτά από το παιχνίδι στην έδρα μας θα μπορούσαμε να βάζαμε το λιθαράκι της πρόκρισης που την αξίζαμε.

Τέθηκαν αντιμέτωπες δύο πολύ καλές και οργανωμένες ομάδες, ήταν μία πολύ καλή μονομαχία αλλά αξίζαμε την πρόκριση. Δεν μου άρεσε καθόλου ο διαιτητής, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο δεν δόθηκαν κάποια φάουλ και μία κόκκινη κάρτα. Μας ενδιέφερε περισσότερο η πρόκριση, για μας είναι μία τεράστια σεζόν σε διάρκεια και ικανοποίηση, ήταν στόχος μας να βρεθούμε στον τελικό.

Αντιμετωπίσαμε φρέσκους αντιπάλους, δεν είναι καθόλου εύκολο να αντιμετωπίζεις Παναθηναϊκό και Άρη, δύο φορές τον Ολυμπιακό για το κύπελλο και τη Μαρσέιγ για το Conference League. Μας έχει πληγώσει αυτή η κατάσταση με τραυματισμούς και αντιμετωπίζουμε ομάδες φρέσκιες που δεν έχουν να σκεφτούν τίποτα παραπάνω πέραν από ένα παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ