Τσόλακ: «Είμαστε ένα όλοι μαζί, μια μεγάλη οικογένεια»

Τσόλακ: «Είμαστε ένα όλοι μαζί, μια μεγάλη οικογένεια»

Ο Αντόνιο Τσόκαλ μίλησε για την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού, αλλά και για τον τελικό Κυπέλλου.

Ο χρυσός σκόρερ του ΠΑΟΚ στο Φάληρο, Αντόνιο Τσόλακ, μίλησε στην Cosmote TV για την πρόκριση του Δικεφάλου, αλλά και για τον μεγάλο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Όσα είπε ο Τσόλακ:

Για το τι σκέφτονταν πριν ακόμα μπει στο γήπεδο: «Από το ξεκίνημα του αγώνα σκεφτόμουν το πως θα σκοράρουμε ένα γκολ. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όλοι έδωσαν τα πάντα, όσοι έπαιξαν, τα παιδιά που ήταν στον πάγκο ήταν πολύ υποστηρικτικοί. Είχαμε έντονα παιχνίδια όλη τη σεζόν, ξέραμε πως με ένα γκολ θα πάρουμε την πρόκριση και έτσι έγινε».

Για το τι του είπε ο Λουτσέσκου πριν μπει στο γήπεδο: «Ήταν πολύ ωραίο το διάστημα αυτό. Ο Νέλσον που μπήκε αλλαγή μου έκανε την ασίστ. Κρατήσαμε μπάλα. Δεν έχει σημασία ποιος παίζει. Σημασία έχει πως είμαστε ένα όλοι μαζί, μια μεγάλη οικογένεια».

Για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό: «Τους τελικούς τους κερδίζεις, δεν τους παίζεις. Έχω παίξει και σε άλλους τελικούς. Ο ΠΑΟΚ παίζει πάντα για τη νίκη, πόσο μάλλον όταν υπάρχει ένα τρόπαιο να διεκδικήσουμε. Έχουμε μέχρι τότε πολλά παιχνίδια στο κύπελλο και ρίχνουμε εκεί το βάρος μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ