ΠΑΟΚ: Για ποιους «καίγεται» ο Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Για ποιους «καίγεται» ο Λουτσέσκου

Ποιους περιμένει για τον τελικό του Κυπέλλου ο Ραζβάν Λουτσέσκου – Τι γίνεται με τους τραυματίες.

Δύο φορές μέσα σε διάστημα λίγων ημερών θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναϊκό, με τον Δικέφαλο του Βορρά να υποδέχεται τους Πράσινους στην Τούμπα το βράδυ της Τρίτης (17/5, 20:00) για την 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, ενώ το ερχόμενο Σάββατο οι δύο ομάδες κοντράρονται στο ΟΑΚΑ, στον τελικό του Κυπέλλου.

Στο πρώτο ματς, παρότι είναι βαθμολογικά αδιάφορο, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να κερδίσει τον Παναθηναϊκό για να σταματήσει το αρνητικό σερί των 11 αγώνων χωρίς νίκη, ενώ το Σάββατο θέλει να κατακτήσει το Κύπελλο για να μετριάσει την πίκρα και την οργή που υπάρχει στο στρατόπεδο των «ασπρόμαυρων» οπαδών για την μέτρια σεζόν.

Τα δύο τελευταία παιχνίδια της φετινής σεζόν, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να αντιμετωπίζει ουκ ολίγα προβλήματα, ενόψει του σαββατιάτικου τελικού. Ο Ρουμάνος πριν από λίγες ημέρες είδε τους Χοσέ Ανχελ Κρέσπο, Ομάρ Ελ Καντουρί και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση και βρίσκονται στη διάθεσή του τόσο για το αυριανό παιχνίδι όσο και για τον τελικό του Κυπέλλου. Οι τρεις παίκτες αγωνίστηκαν στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη (1-1), με τον πρώτο να ξεκινάει στη βασική 11άδα του Δικεφάλου του Βορρά, ενώ οι άλλοι δύο μπήκαν ως αλλαγή.

Αντίθετα με τους τρεις προαναφερθέντες, οι Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ζαμπά, Ολιβέιρα και Ντόουγκλας Αουγκούστο παραμένουν στα… πιτς και ο Ραζβάν Λουτσέσκου περιμένει τις επόμενες προπονήσεις για να μάθει εάν θα τους έχει στη διάθεσή του για τον τελικό. Τη δεδομένη στιγμή αυτοί που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να βρίσκονται στη σύνθεση του ΠΑΟΚ για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό είναι οι Ολιβέιρα και Λύρατζης. Αυτοί οι δύο μοιάζουν να είναι σε καλύτερο στάδιο από τους υπόλοιπους τρεις. Το πιο πιθανό είναι ο Ελληνας αμυντικός και ο Πορτογάλος επιθετικός να βρίσκονται στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος, πάντως, είναι αποφασισμένος να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους Βιεϊρίνια και Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Ενδεχόμενη παρουσία του Αντελίνο Βεϊρίνια στο αριστερό άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ δίνει μεγαλύτερη δυναμική στην επίθεση του Δικεφάλου του Βορρά, αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με επιθετικά χαρακτηριστικά. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι μέχρι πριν από λίγα χρόνια έπαιζε ως εξτρέμ. Είναι ο φυσικός ηγέτης των Ασπρόμαυρων και εάν καταφέρει να αγωνιστεί θα δώσει άλλη δυναμική και ποιότητα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν από τον αγώνα με τη Μαρσέιγ, πάντως, δεν έχουν υποχωρήσει εντελώς και θα φανεί λίγες ώρες πριν τον τελικό εάν θα βρίσκεται στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για τη μεγάλη μάχη με τον Παναθηναϊκό. Εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, τον οποίο επίσης θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή ο Ρουμάνος τεχνικός, καθώς ενδεχόμενη παρουσία του Βραζιλιάνου μέσου θα αναβαθμίσει ποιοτικά τη μεσαία γραμμή του Δικεφάλου του Βορρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ