Η πρόταση της ΠΑΕ για την εκδρομή των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Αθήνα

Η πρόταση της ΠΑΕ για την εκδρομή των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Αθήνα

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε συνεργασία με ταξιδιωτικό γραφείο για όσους δεν έχουν τρόπο να μεταβούν στην Αθήνα μεμονωμένα ή θέλουν να το κάνουν οργανωμένα.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (13/5) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων για τον τελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό και λίγη ώρα αργότερα, με νέα ανακοίνωσή τους, οι «ασπρόμαυροι» ανακοίνωσαν και οδική εκδρομή, σε συνεργασία με ταξιδιωτικό γραφείο.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προτείνει σε όσους φιλάθλους δεν έχουν τρόπο να μετακινηθούν στο ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό (21.05, 20:00) ή θέλουν να μεταβούν στην Αθήνα οργανωμένα, το ταξιδιωτικό γραφείο TOP-HOLIDAYS, το οποίο θα διοργανώσει εκδρομή με λεωφορεία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με το TOP-HOLIDAYS στα τηλέφωνα 2310275133 και 2310946110 ή εναλλακτικά να επισκεφθούν το γραφείο, που βρίσκεται στην οδό Ανατολικής Θράκης 35-37 με Μαλακοπής γωνία .Το τηλεφωνικό κέντρο και το γραφείο θα λειτουργήσουν από τη Δευτέρα (16.05) και καθημερινά από τις 09:00 έως τις 14:00 κι από τις 17:30 έως τις 20:30».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ