ΠΑΟΚ: Στις 16:00 ανοίγουν οι θύρες στο ΟΑΚΑ, τα ξημερώματα η συγκέντρωση στα Μάλγαρα

ΠΑΟΚ: Στις 16:00 ανοίγουν οι θύρες στο ΟΑΚΑ, τα ξημερώματα η συγκέντρωση στα Μάλγαρα

Η ΠΑΕ ΠΑΕ έδωσε στο φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες για εκδρομείς της ομάδας στην Αθήνα για τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Η μέρα για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος πλησιάζει και φίλοι του Δικεφάλου ετοιμάζονται για μετακίνηση του στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν από κοντά την σπουδαία αναμέτρηση μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» με ανακοίνωση που εξέδωσαν ενημέρωσαν ότι η συγκέντρωση θα ξεκινήσει από τις 04:00, ώστε να γίνουν και οι απαραίτητοι έλεγχοι ταυτοπροσωπίας στους εκδρομείς, ενώ οι θύρες στο ΟΑΚΑ θα ανοίξουν στις 16:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: 

Όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της πως οι θύρες στο ΟΑΚΑ θα ανοίξουν στις 16:00.

Ο κάθε φίλαθλος που έρχεται στο γήπεδο θα πρέπει να έχει μαζί του το εισιτήριο του αγώνα και ταυτότητα, δίπλωμα ή διαβατήριο. Θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι ταυτοπροσωπίας τόσο κατά την προσέγγιση, όσο και κατά την είσοδο στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Τα λεωφορεία θα συγκεντρωθούν στο σταθμό διοδίων στα Μάλγαρα, ώστε να ταξιδέψουν με την απαραίτητη αστυνομική συνοδεία για Αθήνα. Η συγκέντρωση θα ξεκινήσει από τις 04:00, ώστε να γίνουν και οι απαραίτητοι έλεγχοι ταυτοπροσωπίας στους εκδρομείς.

Το σημείο συνάντησης των λεωφορείων θα είναι στο σταθμό διοδίων στις Αφίδνες στις 15:00. Από εκεί τα λεωφορεία θα αναχωρούν σε γκρουπ και συνοδεία της αστυνομίας θα φτάνουν στο ΟΑΚΑ.

Οι φίλαθλοι που θα ταξιδέψουν με τα ιδιωτικά οχήματα θα πρέπει να προσεγγίσουν το ΟΑΚΑ από την πλευρά της οδού Κηφισίας.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ