Τα ισχύοντα και οι όροι οργάνωσης του τελικού Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Τα ισχύοντα και οι όροι οργάνωσης του τελικού Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τα ισχύοντα αναφορικά με τους όρους οργάνωσης του Τελικού Κυπέλλου Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, βάσει του επιχειρησιακού σχεδίου της Αστυνομίας.

H EΠΟ ανακοίνωσε τα ισχύοντα αναφορικά μέτρα με τους όρους οργάνωσης του τελικού Κυπέλλου, Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, βάσει του επιχειρησιακού σχεδίου της Αστυνομίας. Οι θύρες του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας θα ανοίξουν για τους φιλάθλους στις 16:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνονται τα ισχύοντα αναφορικά με τους όρους οργάνωσης του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Λουξ 2022, βάσει του επιχειρησιακού σχεδίου της Αστυνομίας.

1. Οι θύρες του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας θα ανοίξουν για το κοινό στις 16:00, δηλαδή τέσσερις ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη του Τελικού (20:00).

2. Η Ε.Π.Ο. απευθύνει θερμή παράκληση προς όλους όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο, πρόσκληση ή διαπίστευση, να προσέλθουν στο ΟΑΚΑ όσο το δυνατόν νωρίτερα, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν στις πολλαπλές ζώνες ελέγχου και από τα ιδιαιτέρως αυστηρά μέτρα ασφαλείας που ενδεχομένως να προκαλέσουν καθυστερήσεις στην είσοδο των φιλάθλων στις κερκίδες.

3. Άπαντες πρέπει να έχουν απαραιτήτως μαζί τους στοιχεία ταυτοποίησης (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο κτλ) διότι θα χρειαστεί να τα επιδείξουν για να εισέλθουν στην εγκατάσταση.

4. Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα, η εγκατάσταση θα τελεί υπό τον έλεγχο της Αστυνομίας και καθίσταται σαφές ότι η προσέγγιση του ΟΑΚΑ δεν θα είναι δυνατή για οιονδήποτε δεν έχει στην κατοχή του εισιτήρια ή προσκλήσεις ή διαπιστεύσεις.

5. Σημειώνεται ότι: Όσοι έχουν εισιτήρια για την Θύρα 23 θα εισέλθουν από την Θύρα 19, ενώ όσοι έχουν εισιτήρια για την Θύρα 31 θα εισέλθουν από την Θύρα 29».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ