Βιεϊρίνια: «Σημασία έχει να νικάς τους τελικούς, ξέρουμε την ποιότητα που έχει ο Παναθηναϊκός»

Βιεϊρίνια: «Σημασία έχει να νικάς τους τελικούς, ξέρουμε την ποιότητα που έχει ο Παναθηναϊκός»

Το σύνθημα για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος έδωσε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Μόνο την κατάκτηση του Κυπέλλου σκέφτεται ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός του Δικεφάλου του Βορρά στάθηκε στο γεγονός πως στο τέλος της ημέρας κανένας δεν θα σκεφτεί την πορεία που έκανε μια ομάδα, αλλά το τελικό αποτέλεσμα στον τελικό, καθώς έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του θεσμού.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην ποιότητα του Παναθηναϊκού, προσθέτοντας πως οι «ασπρόμαυροι» γνωρίζουν ότι οι «πράσινοι» διαθέτουν μια πολύ καλή ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Όπως έχω ξαναπεί, τους τελικούς έχει σημασία να τους νικήσεις, αυτό μένει, όχι η εμφάνιση, το όμορφο ποδόσφαιρο που έπαιξες ή δεν έπαιξες, σημασία έχει το αποτέλεσμα.

Ακόμη ένας τελικός, όλοι είναι ξεχωριστοί, φέτος έχουμε ακόμη ένα κίνητρο να συνεχίσουμε την πορεία μας στον θεσμό. Είναι πολύ δύσκολο ματς, το ξέρουμε, θέλουμε να τελειώσει η σεζόν με τον καλύτερο τρόπο και να νιώθουμε ότι κάναμε καλή χρονιά.

Στο τέλος όλοι θα σκεφτούν ποιος πήρε τον τίτλο, όχι ποιον απέκλεισε μέχρι τον τελικό. Το σημαντικό είναι να νικήσουμε γιατί η σεζόν ήταν δύσκολη και κουραστική. Ξέρουμε τι έχουμε τραβήξει για να φτάσουμε ως εδώ, σημαντικοί είναι οι τίτλοι.

Όλοι θέλουμε να βοηθήσουμε την ομάδα, κι εγώ ως αρχηγός θέλω να έρθει το Κύπελλο είτε παίξω, είτε όχι.
Εντελώς διαφορετικό ματς με αυτό του πρωταθλήματος, δεν υπάρχει ρεβάνς ούτε βαθμοί, ως σύλλογος έχουμε περισσότερη εμπειρία σε τελικούς αυτά τα χρόνια αλλά ξέρουμε την ποιότητα του Παναθηναϊκού και ότι έκαναν αλλαγές στο τελευταίο ματς.

Ο προπονητής μας έχει ζήσει κι αυτός τελικούς, έχει και Champions League, είναι έμπειρος, αυτός πρέπει να μας πει τι να κάνουμε κι εμείς να ακολουθήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ