Επεισόδια στο ΟΑΚΑ (vids, pics)

Επεισόδια στο ΟΑΚΑ (vids, pics)

Με 30 λεπτά καθυστέρηση ξεκίνησε ο τελικός στο ΟΑΚΑ –Ξύλο σώμα με σώμα ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ – Δακρυγόνα και φωτιές στην κερκίδα των οπαδών του Δικεφάλου.

Update 20:30: Ξεκίνησε ο τελικός, με 30 λεπτά καθυστέρηση.

Update 20:22: Εσβησε η φωτιά που υπήρχε στην κερκίδα που βρίσκονται οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Update 20:20: Επέστρεψαν οι ομάδες στον αγωνιστικό, 20:30 και… βλέπουμε θα ξεκινήσει το παιχνίδι.

Update 20:15: Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Ραζβάν Λουτσέσκου και οι αρχηγοί των δύο ομάδων βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και ζητούν από τον κόσμο να σταματήσει τα επεισόδια για να αρχίσει ο τελικός.

Update 20:15: Οσο περνούν τα λεπτά η φωτιά μάλιστα δυναμώνει.

Update 20:13: Φωτιά στην πλευρά του γηπέδου που βρίσκονται οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Update 20:10: Δέκα λεπτά μετά την προκαθορισμένη ώρα έναρξης, ακόμα δεν έχουν επιστρέψει οι διαιτητές και δεν έχει ξεκινήσει ο τελικός.

Update 20:02: Αποχώρησαν οι διαιτητές από τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ. Δεν ξεκίνησε ο τελικός, καθώς η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική από τα δακρυγόνα και τα καπνογόνα.

Μια ώρα πριν από τη σέντρα του τελικού στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ άρχισαν τα όργανα, καθώς έχουν ξεσπάσει σοβαρά επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των δυο ομάδων και την αστυνομία.

Απίστευτες καταστάσεις στο Ολυμπιακό Στάδιο με τους οπαδούς Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ να δίνουν μάχες σώμα με σώμα στον στίβο και την αστυνομία να μην μπορεί να κάνει το παραμικρό. Δεκάδες οπαδοί του τριφυλλιού έχουν κάνει «ντου» και παίζουν ξύλο στον στίβο με οπαδούς των ασπρόμαυρων που επίσης έχουν καταφέρει να βρεθούν στο ταρτάν γύρω από τον αγωνιστικό χώρο.

Λίγα λεπτά πριν βγουν οι δυο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, γίνεται χαμός στην απέναντι κερκίδα, με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να δίνουν μάχες σώμα με σώμα με την αστυνομία, προκειμένου να περάσουν από τον κλοιό που έχει στήσει η ΕΛ.ΑΣ και να βρεθούν στα κενά καθίσματα και πιο κοντά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Αντίστοιχα και οι φίλοι του Δικεφάλου του βορρά προσπαθούν να «σπάσουν» τον κλοιό της αστυνομίας και να περάσουν στα κενά καθίσματα. Τα μεγάλης έκτασης επεισόδια γίνονται από την πλευρά των οπαδών του τριφυλλιού, ενώ η αστυνομία έχει κάνει χρήση φωτοβολίδων κρότου λάμψης και δακρυγόνων.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αρκετοί φίλοι των πράσινων έχουν φύγει από τις θέσεις τους στην κερκίδα και έχουν βγει έξω λόγω της χρήσης δακρυγόνων, αφού η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού παίζουν εδώ και αρκετά λεπτά ξύλο με την αστυνομία που κάνει μεγάλη προσπάθεια να μην περάσουν στην κενή ζώνη του ΟΑΚΑ.

Αυτό που είναι άξιο αναφοράς αν μη τι άλλο είναι ότι  από το συνδρομητικό κανάλι που γίνεται η μετάδοση του τελικού γίνεται λόγος για μια γιορτή του ποδοσφαίρου και την ίδια ώρα πίσω ακριβώς από το μπουθ γίνεται πανικός στην απέναντι κερκίδα.

Δείτε βίντεο από τα επεισόδια:

Και φωτογραφίες από τα επεισόδια:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ